Ialomitastea
Nr. 1038, Anul , din 18-Octombrie-2019Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
Prima paginaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
BLITZ
Tinel se antrenează și duminica

Duminică, 30 iunie, la ora 17, deputatul Tinel Gheorghe s-a prezentat la Realitatea tv. în cămașă, descheiat la gât, fără cravată și haină, ca la antrenament. Avea ca adversari pe Tudor Ionescu de la ALDE și Adrian Dobre, fost purtător de cuvânt al PSD, în prezent luat prin transfer la Pro Ro. Când Dobre era la PSD, domnul Tinel în orice meci când îl avea ca adversar îl faulta. Acum a schimbat tactica și e de acord cu propunerea lui „constructivă”, ca stânga să aibă un candidat unic la prezidențiale. De ce nu vede domnul Tinel o treabă constructivă și pe dreapta? Îl lasă pe Iohannis să se bată cu Barna de la USR sau poate vrea să se transfere la această echipă, unde e nevoie de un fundaș? Întrebat de ce PNL a votat la Senat împotriva Legii pensiilor, a dat cu stângul în dreptul și a enervat și arbitrul. Gata, s-a terminat apa din pahar. A plecat repede la România Tv. Nu a avut timp nici să se schimbe, nici să facă un duș, gândul era ca nu cumva să vină cineva să-i ocupe scaunul. Acest jucător muncește enom și nimeni din conducerea echpei nu vrea să-l promoveze, chiar dacă este campion național la dat ... goluri. Și la România Tv a jucat la fel ca la Realitatea Tv. Aceleași scheme tactice, vechi ca ale echpei din Fierbinți.

Dați sonorul încet la televizor

De câte ori nu ați fost deranjați de năpraznicul zgomot făcut de bormașinele care macină zidurile apartamentelor vecine? Sau de câte ori nu v-ați putut odihni din cauza manelelor ce vă bubuie în bloc. Un incident hazliu a avut loc în urmă cu puțin timp în municipiul Bistrița. Pompierii au fost anunțați să vină la apartamentul unei bătrâne care nu răspunde la ușă și nici la telefon. Imediat, mașina pompierilor a sosit și a înălțat scara la etajul trei al blocului. Când au pătruns de pe balcon în apartament, bătrâna sta liniștită în fotoliu și cu sonorul la maxim urmărea un serial la televizor. Să moară baba, crezând că au venit extratereștii. Aviz amatorilor de muzică tare.

Sarabanda țânțarilor

În urmă cu ani în urmă înseram într-un text de grup satiric următoarele versuri cântate pe Menuet de Bocherini: „E-mpânzit orașul de țânțari, în stol / Blocurile-s inundate la subsol / Poate intervine cineva, în fine / Poate chiar tovarășul portar / De la Consiliul Popular. ” Și după asta se intervenea. Cald și ploi, ploi și caniculă. Tot confortul ca larvele țânțarilor să se dezvolte. Pericolul contaminării cu specia West Nile este iminent. Circa 80 la sută dintre persoanele infectate nu prezintă simptome, însă în cazul în care identificați simptome precum dureri de cap și musculare, vărsături și erupții cutanate, adresați-vă la urgență. Anul trecut au fost raportate în țară 177 de cazuri de infecție cu acest virus, iar 41 de bolnavi au decedat. Așadar, poate intervine cineva, în fine ....
Gheorghe Marinel
( )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.