Ialomitastea
Nr. 1030, Anul , din 12-August-2019Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
Prima paginaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Primarul comunei Sălcioara își varsă „Off-ul” pe facebook

Printr-un mesaj postat zilele trecute pe pagina sa de socializare, Gabriel Stoica, primarul comunei Sălcioara, își varsă nervii și frustrarea pe care a acumulat-o în primii ani de mandat pe fostul viceprimar Maria Ilie. Edilul localității o acuză pe aceasta că vrea să împiedice buna desfășurare a administrației locale prin numeroasele procese pe care le-a intentat Consiliului local și primarului.
„În data de 16 iulie 2018, după multe procese de repunere pe funcția de viceprimar, procese intentate de Ilie Maria Consiliului local Sălcioara și primarului, s-a constatat imposibilitatea convocării Consiliului, fapt înaintat de Prefectura Ialomița Tribunalului Ialomița pentru dizolvarea acestuia. În data de 17 aprilie 2019, Tribunalul Ialomița emite hotărârea de dizolvare, iar din acel moment, pentru rezolvarea problemelor curente ale comunității, primarul putea folosi prerogativele art. 55, alin 8 din Legea administrației publice locale. În data de 30 mai 2019, Ilie Vasile, pentru a împiedica primarul să pună în practică actul normativ mai sus enunțat, contestă fără motive temeinice dizolvarea Consiliului local Sălcioara, acțiune ce pune în mare dificultate de finalizare proiectele începute, precum reparații capitale trotuare în comuna Sălcioara, reabilitare, consolidare și dotare Cămin cultural din satul Rași, comuna Sălcioara, modernizarea sistemului de iluminat public stradal în comuna Sălcioara, județul Ialomița.
Cum spuneam și în postările anterioare, Sălcioara, încet și sigur, se modernizează, iar acest fapt deranjează pe unii care aspiră la funcții. Ritmul de dezvoltare putea fi mult mai accelerat dacă în toată această perioadă din 2017 și până în prezent, familia Ilie nu ar fi urmărit interesul personal în detrimentul interesului general. Nu am cedat presiunilor, am mers mai departe, și, în ciuda tuturor piedicilor, în Sălcioara vor fi modernizați prin asfaltare alți 2,4 km de străzi.
Un conducător de succes este acela care știe a construi punte peste orice obstacol, folosindu-se de pietrele aruncate în el”, se arată în postarea primarului Gabriel Stoica.
Cu un interviu pe larg realizat pe acest subiect cu primarul comunei Sălcioara vom reveni în ediția viitoare a ziarului nostru.
( )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.