Ialomitastea
Nr. 1027, Anul , din 4-Iulie-2019Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
Prima paginaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Puterea de cumpărare a românilor a crescut semnificativ

Deputatul PSD Ștefan Mușoiu consideră că guvernarea PSD a avut rezultate foarte bune și că prosperitatea s-a simțit în buzunarele cetățenilor. El a ținut să contrazică afirmațiile președintelui Iohannis, care susține că guvernarea PSD este un eșec.
„Comisia de strategie și prognoză contrazice flagrant afirmațiile președintelui și campania de denigrare a opoziției care vor să inducă ideea că guvernarea PSD ar fi un eșec. Față de anul 2018 PIB-ul va crește de la 1022 de miliarde la 1031 de miliarde. Creșterea economică estimată va fi de 5,5% iar Produsul Intern Brut pe cap de locuitor va atinge 11.233 euro. Asta se concretizează într-un salariu mediu net de 3085 lei, în creștere cu 1,1% față de 2018”.
Deputatul PSD susține că potrivit aceleași surse PIB-ul în euro aferent acestui an este de 217,5 miliarde de euro față de PIB-ul anului 2018 care a fost de 203,05 miliarde de euro. În opinia sa, campania negativă a opoziției se lovește de o realitate simplă: românii au avut mai mulți bani în buzunare iar asta s-a reflectat și se va reflecta și în 2019 în creșterea nivelului de trai:
„Eurostat a constatat că România a avut un avans economic față de celelalte țări din UE de 9,3%. Creșterea s-a reflectat în comerțul cu amănuntul, care a avut o evoluție ascendentă. Românii au avut mai mulți bani în buzunare și au putut investi în confort, în vacanțe sau în achiziția de mașini. Această realitate, cred eu, este cartea noastră de vizită. Noi vorbim despre lucruri palpabile”, a mai spus deputatul Mușoiu.

( )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.