Ialomitastea
Nr. 1027, Anul , din 4-Iulie-2019Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
Prima paginaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Mustăciosul de serviciu

Luni, 6 mai, la ora prânzului, am dat drumul la televizor să văd ce ne mai spun meteorologii despre această vreme capricioasă, cu grindină, tornade, vânt și ploi.
La B-1-tv am dat de meteorologul de serviciu, senatorul PMP, Gabi Ionașcu. Alături de el se afla marele filozof și politician Monica Tatoiu și senatorul PNL Carmen Harău. Mi-a rămas gălușca din supă în gură când l-am văzut pe Ionașcu cum sta cu mâinile pe piept în poziție ghemuit pe scaun și asculta inepțiile madamei Harău, care se lăuda că i-a luat microfonul din mână ministrului Teodorovici pentru a-l combate, eveniment petrecut la Hunedoara. Mustața lui Ionașcu călită în frontul comunist de la IEIELIF se zbârcea când în sus, când în jos, neștiind de ce parte să fie. Acum, era de partea liberalei Harău, dar câteva fire albe alunecau pe buze corbind aromă de PSD, pe care a lins-o ani buni. Apoi, vreo două fire negre de păr mustăcios plecau spre nările care au adulmecat după stelele generalului Oprea de la UNPR. Dar nu l-a uitat nici pe Băsescu, pe care îl făcea în fel și chip când mânca la cantina PSD-ului. Îi demonstra fidelitatea cu mâinile pe piept. Acum, culmea, îl aproba pe Iohannis că a procedat corect și cu tact când a numit-o la CCR pe Simina Tănăsescu, demisionară de la Cotroceni.
Referitor la Summit-ul de la Sibiu, madam Tatoiu l-a pus la punct, afirmând că acesta trebuia să aibă loc în capitală și că e un joc pentru a-l împinge în față pe Iohannis. Ionașcu, zice și el, că pesediștii s-au găsit să facă miting la Iași tocmai de Ziua Europei. Tot madam Tatoiu îi spune că e și Ziua Victoriei.
Mucles. Ionașcule, ai uitat când organizai mitinguri în Slobozia? Ai uitat când ne scoteai la defilare? Ai uitat cum te învăța la Grădina de Vară din Slobozia inginerul dizident Dumitru Marcel să nu mai vorbești din trei în trei cuvinte cu „evident și bineînțeles”? Evident că ai uitat și bineînțeles că nu scoți la televizor niciun cuvânt despre cum ne-ai nenorocit cu groapa din buricul Sloboziei. Ai uitat și acum ești mișcător popular. Să-ți fie rușine! Vezi la ce partid vei candida în 2020. Slobozenii te așteaptă cu sticlele de apă plată.

Greabănu Vasile, buldozerist
( )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.