Ialomitastea
Nr. 1027, Anul , din 4-Iulie-2019Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
Prima paginaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Cetățenii români nu sunt cetățeni de mâna a doua!

De curand Austria a votat o lege in Parlamentul sau pentru ca beneficiile sociale destinate cetatenilor europeni rezidenti, inclusive cele destinate romanilor, sa fie “indexate”, un termen care ascunde in spatele sau faptul ca aceste beneficii vor fi taiate.
Pozitia mea si a candidatilor PSD la alegerile europarlamentare este aceea ca lucratorii europeni trebuie tratati in mod egal in statele membre in care isi desfasoara activitatea, dreptul acestora la libera circulatie fiind unul dintre fundamentele Uniunii Europene si ale Pietei Unice.
Crearea unei astfel de discriminari in randul cetatenilor europeni ne indreptateste sa solicitam comisarului European pentru Ocupare, Afaceri Sociale, Incluziune si Mobilitate, Marianne Thyssen, sa declanseze procedura de infringement impotriva Austriei.
Desi se afla in procedura de infringement din 24 ianuarie 2019, la solicitarea facuta de eurodeputatii romani ai PSD pentru discriminarea privind alocatiile pentru copii, Austria sfideaza Comisia Europeana si continua discriminarea cetatenilor romani in privinta ajutoarelor sociale.
Echipa de eurodeputati romani ai PSD sustine acum si va sustine si in continuare ca Romania indeplineste in acest moment absolut toate conditiile pentru a fi acceptata in spatiul Schengen si ca perpetuarea marginalizarii noastre in aceasta privinta o considera ca pe o discriminare a cetatenilor romani.
A venit timpul ca Europa sa inteleaga ca cetatenii romani nu sunt cetateni de mana a doua in absolut nicio privinta!

Cătălin GRIGORE
( )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.