Ialomitastea
Nr. 1027, Anul , din 4-Iulie-2019Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
Prima paginaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Țăndăreiii, din piaza rea a Europei, piaza rea a României

În decurs de o săptămână mi-a fost dat să am parte pe posturile naționale de televiziune de două reportaje care i-a avut în centrul atenției pe conjudețenii noștri din Țăndărei.
În prima, un reporter, care se vedea de la o poștă că trebuia să-i ducă șefului o știre care să facă senzație, a alergat pe străzile Londrei ca să caute, să afle cu disperare și să sufle pe goarnă câte ceva despre ceea ce mai fac cerșetorii în țara în care deunăzi s-a născut un nou prințișor. Și i-a găsit, pentru că, nu ai ce face, p'ăștia îi găsești chiar și în inima New-York-ului, nu numai la Londra sau Paris. Numai că, din fericire pentru noi, nu toți sunt români. Și, mai ales, nu toți sunt din Țăndărei, așa cum ne-a sugerat reporterașul nostru, chiar dacă „omul străzii” (așa cum elegant îi spunem noi aici la noi) nici nu l-a băgat în seamă când i-a... băgat reportofonul în gură și i-a suflat: ești din Țăndărei, nu-i așa! Putea să fie Făureii, Ferentarii Bucureștiului, Timișoara, chiar și Sibiul din pragul caselor lui... Johannis. Nu. Țăndărei, că dă bine la audiență.
În a doua, cam tot românul fuge de vaccin. Da, dar reporterașii noștri s-au chitit pe - ați ghicit - Țăndărei! Și-au titrat pe ditamai ecranul: „Orașul din România fără vaccin!”. Acum, dincolo de idioțenia din titlu, în care ni se spune că un oraș, cu alei, cu trotuare și tot ce are el mai betonat poate să fie... vaccinat, rămâne neadevărul incontestabil, care se poate demostra fără tăgadă, că măcar unul din locuitorii Țăndăreiilor și-a vaccinat copilul sau, dacă nu copilul, măcar … soacra.
Și atunci, cum rămâne cu... orașul fără vaccin? Cum rămâne cu cerșetorii de pe străzile Londrei?
Simplu. Țăndărei. Și, uite-așa, s-au spălat pe cap de toți cerșetorii și hoții din România care fac trotuarele prin Europa.
Punct. Țăndăreii nu merită un astfel de tratament.

P.S. Ar fi interesantă o statistică privind participarea cerșetorilor din Europa la alegerile parlamentare din mai 2019.
( Nicolae TACHE )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.