Ialomitastea
Nr. 2026, Anul , din 13-Iunie-2019Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
PoliticaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
ALDE Ialomița pregătește campania la europarlamentare

Organizația Județeană a ALDE Ialomița a intrat, ca toate celelalte partide de altfel, în febra pregătirilor campaniei electorale care va precede alegerile europarlamentare din data de 26 mai. Președintele Ionel Gae își dorește să obțină un scor electoral bun, de cel puțin 15 la sută, așa cum a fost targetat de la nivel național. „Este o dorință bazată pe calcule reale și cred că nu sunt prea optimist când afirm astfel de lucruri. Cert este că noi trebuie să muncim, să convingem cetățenii să iasă la vot pe 26 mai, să le prezentăm echipa noastră, dar și planurile candidaților pentru Parlamentul European. Sunt de părere că ALDE are o echipă cu oameni experimentați din toate punctele de vedere, dar mai ales în politicile europene și le dau exemplu aici pe Norica Nicolai și Renate Weber care sunt europarlamentari și care vin cu un bagaj de cunoștințe și cu o experință politică care poate fi folosită în interesul României și, implicit, al românilor”, a explicat Ionel Gae.
Chiar dacă ALDE se găsește într-o coaliție de guvenare cu PSD și ar părea că nu ar mai avea mari șanse de reușită pe scena politică dată fiind situația actuală a României, în teritoriu oamenii sunt încântați când aud că „locomotiva” este Călin Popescu Tăriceanu, un puternic vector de imagine al partidului, și devin încrezători că lucrurile vor intra pe un făgaș normal. Imaginea lui Tăriceanu le-a adus avantajul de a putea strânge cele 10.000 de semnături care le-au avut de colectat din Ialomița, semnături care au contribuit la cele peste un milion cât a reușit partidul să strângă la nivel național.
ALDE Ialomița lucrează deja la programul din perioada campaniei electorale, care anunță o lansare a candidaților pe regiunea de Sud, însă nu se știe în acest moment dacă se va face o lansare la Slobozia sau în județele limitrofe.
În perioada campaniei electorale, partidul a stabilit deja un comitet de coordonare format din primarul comunei Ciulnița, Stelică Gheorghe, vicepreședitele ALDE Ialomița - șef de campanie, Ioan Martin - coordonează filialele locale din județ, Ionel Gae - responsabil cu comunicarea, există un responsabil online și un trezorier.
„Sperăm ca această campanie electorală să fie un exercițiu bun și să demonstrăm că putem fi civilizați, cu respect față de adversarii politici și credem că urmare a muncii și a bunei organizări vom obține și un scor bun așa cum am mai spus. Va fi mobilizat tot activul de partid pentru a-i convinge pe electori să meargă la vot”, a mai spus liderul ALDE Ialomița.
Din punct de vedere organizatoric, la nivel județean formațiunea politică a reușit să mai înființeze câteva filiale locale, însă tot mai au de lucru, chiar dacă nu mai este mult până la alegerile de anul viitor. Ionel Gae susține că nu este deloc ușor, pentru că oamenii sunt reticenți, sătui de politică după atâția ani, însă nu abandonează lupta și crede că organizația județeană va fi una dintre cele mai bune din țară, situată pe un loc fruntaș în topul ALDE.
( )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.