Ialomitastea
Nr. 2022, Anul , din 18-Mai-2019Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
Prima paginaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Iohannis refuză vizita președintelui CEDO

În perioada 7-8 martie 2019, Guido Raimondi, președintele Curții Euuropene a Drepturilor Omului, va efectua o vizită în România. Cu acest prilej, Administrația Prezidențială a dat un comunicat prin care informează că președintele Iohannis nu va putea da curs solicitării de primire a înaltului oficial din motive legate de agendă. Totodată, la CEDO a fost trimisă o adresă în care Guido Raimondi este informat că șeful statului are agenda plină în datele de 7 și 8 martie. Cine îi pune și pe aceșt oficiali înalți să vină în România joia sau vinerea? Ei nu știu că joi ne pregătim schiurile și tot bagajul pentru ca vineri s-o tundem la Sibiu, că mai e și Ziua Femeii, că trebuie să mergem și la biserică? Cum de nu au aflat că președintele face naveta la Sibiu în fiecare vineri. Sau poate nu vrea să dea ochii cu președintele CEDO care îl va anunța că statul de drept, pe care îl susține cu tărie, a produs o pagubă de 115.268.917 lei, bani pe care i-au primit drept despăgubiri sute de oameni condamnați ilegal!?

Ziua Femeii

Mâine este 8 Martie, ziua în care femeilor li se aduc recunoștință pentru realizările lor, fără a ține cont de diferențele naționale, etnice, lingvistice, culturale, economice și politice. Începând cu 2010 în România se sărbătorește în prima duminică a lunii mai și Ziua Mamei. Toate doamnele și domnișoarele așteaptă ziua de 8 martie deoarece această zi este dedicată lor, ziua sexului frumos. Să ne bucurăm în această zi deosebită, să dăruim flori și mici cadouri femeilor – soțiilor, iubitelor, mamelor, fiicelor și colegelor. Occidentul și democrația au făcut ca de la cadouri simbolice să se ajungă la unele costișitoare: bijuterii, parfumuri, mașini, yahturi, spectacole de streaptease masculin. Rămânem, totuși, la bancul cu celebrul Bulă. Întrebat la școală ce i-a luat mamei de 8 Martie, Bulă a răspuns sec: I-am luat 100 de lei din geantă.
La mulți ani tuturor femeilor și să nu uite că pe 19 noiembrie este și Ziua Bărbatului (legea 22/2016 ), iar pe 9 martie de Sfinții Mucenici se cam beau 44 de pahare.

Campioană la videochat

Scopul fiecărei tinere care face videochat este să-i țină cât mai mult pe clienți în fața calculatorului. Românca Alexandra C. a reușit să țină un client în fața calculatorului timp de 10 ore. Știe perfect 4 limbi, este absolventă de drept și practică această meserie în Spania, meserie mai rentabilă decât culesul căpșunilor. Sunt luni în care câștigă 11.000 euro și are o medie anuală de 8000 euro. În țara noastră există 750 studiouri de videochat, toate ilegale, care produc o gaură de 12 milioane euro, anual.
( )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.