Ialomitastea
Nr. 1031, Anul , din 20-August-2019Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
Prima paginaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Tinel vorbește în același timp, concomitent, simultan și deodată cu altcineva

Reprimit să producă din nou ceață și purici pe ecranele televizoarelor, deputatul Tinel Gheorghe ne oferă din nou motive să reluăm serialul „Tineliada”, cu aspecte de tot râsul din gândirea, poate efemeră acum când a ajuns la vârsta de 55 de ani și 16 zile, când trecut prin atâtea partide, doctrine și ideologii credeam că a învățat ceva, dar ne-am înșelat. Vineri, 1 februarie, a reapărut la Antena 3, la postul mogulului Voiculescu, nu? A reapărut exact după o săptămână, ca să apară și pe pâlnia gurii să toarne numai contraziceri și aberații. Să-i combați pe Dan Constantin, senior editor la „Jurnalul Național” (doctor în economie) și pe Valeriu Steriu (tot doctor în economie) cu argumente silvice adunate din uscăturile politice ale pădurii liberale (holera galbenă, opozanta ciumei roșii) este prea greu și ține de tupeu.
Să-l ascultăm: „Noi spunem și-am spus-o public că este un buget propus cu un caracter pronunțat antisocial, domnule Dan Constantin.” E posibil, domnule, Tinel să spuneți că bugetul are caracter? Adică are trăsături psihice esențiale și stabile ca ale omului? Cine e lipsit de caracter? Bugetul sau cel care pleacă dintr-un partid în altul? Sunteți lipsit de caracter, la fel ca bugetul? Și mai zice: „ Primăriile, toți primarii sunt în stradă, de la stânga la dreapta, nu contează culoarea politică”. Așa este. Ieri când mergeam spre București am văzut că strada era blocată de clădirea Primăriei din Bărcănești. Și mai zice: „Deocamdată sunt discuții mari și ei realizează că sunt discuții mari cu autoritățile locale. Deci, aici pe partea asta socială, eu sunt sceptic că răspunde comandamentelor social - democrate. Și care este nivelul investițiilor realizate de PSD față de 2017?” Cum nu știți care este nivelul? De ce veniți nepregătit la emisiune? A, sunteți sceptic, adică, cf. Dex, nu înțelegeți nimic. La reciclare. Ce, nu știți că cele mai multe autostrăzi și tronsoane de cale ferată au fost construite de fostul ministru al transporturilor Ludovic Orban? E normal să nu știți, că sunteți sceptic. De ce ați început să vorbiți peste Valeriu Steriu când a prezentat cifrele, când a arătat cu cât au crescut bugetele la primării, când a spus că bugetul la educație e mai mare cu 50 la sută și la fel și în sănătate? De ce a fost obligat moderatorul Sabina Iosub să vă atragă atenția că nimeni nu mai înțelege nimic? Fiți calm, domnule Tinel. Nu mai profitați de oameni cu bun simț cu care vă bateți în platou. L-ați uitat pe Gelu Vișan care vă întreba dacă sunteți nebun? Vă știam om cu caracter (nu de buget) și înțelegător, nu sceptic.
Gata, s-a terminat emisiunea. Am fost sunat de un cititor că mai mulți cetățeni din Bărbulești adunau buruieni de pe marginea drumului pentru a le pune pe foc. Poate mergeți la ei să le cântați „Inimă de țigancă”.
( Gheorghe Marinel )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.