Ialomitastea
Nr. 1031, Anul , din 20-August-2019Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
Prima paginaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Eveniment: Tinel a reapărut pe sticlă

Vineri, 18 ianuarie, după ora 17, am fost sunat de un coleg și cu o voce tare mă întreba ce fac. I-am răspuns că revăd un meci de la Australian Open. Bravo, mă, mi-a reproșat: țara arde și ție îți pasă de tenis! Bă, e Tinel la televizor, pe Antena 3. Nu mi-a venit să cred! A fost reabilitat, ce s-a întâmplat, că timp de peste șapte luni de a avut interdicție?
Am renunțat la tenis, cum cândva am renunțat la concertul Șhakirei și am butonat pe Antena 3. Același domn Tinel, deocamdată tăcut și serios. Moderator Alexandra Stoicescu. Îmi era dor de domnul Tinel, am pierdut mult, nu numai eu ci și mulți telespectatori. M-am săturat să-i văd pe alde Prișcă, Nistor, Vâlceanu și Guran. Nu se compară cu ideile pur liberale emanate de domnul Tinel, școlit în PDL de către mentorul și îndrăgitul Băsescu cu influențe de Pleșcoi cu iz de Costa Rica.
Vestea reapariției la televizor s-a răspândit rapid. Au fost desferecate lacătele căminelor culturale și s-au organizat imediat vizionări în masă, iar mulți cetățeni au renunțat la seriale și au stat cu nasul în televizor pe Antena 3. Discuții aprinse legate de faptul că președintele Iohannis refuză să numească cei doi miniștri propuși de primul ministru.
Domnul Tinel reacționează și își apără președintele, spunând: „În momentul când președintele cere un cazier judiciar, înseamnă că sunt niște chestiuni”.
Moderatorul îi spune că Domna Vasilescu a fost până acum ministru, iar domnul Tinel vine cu replica: „E ceva acolo, poate”.
Răspunde enervat moderatorul: „Nu mă prostiți, domnule Tinel! Asta nu suport în politica românească, să băgăm o șopârlică. Cum să aibă cazier?”
Politologul Alex Coita intervine și spune că la dosar există și cazierul, ca să-i facă pe plac lui Iohannis, ce mai trebuie, dosar cu șină?
Domnul Tinel, întoarce foaia: „Și nici colaborare nu există. Eu fac ce vreau, eu fac câte remanieri vreau. În condițiile în care președintele cere acest lucru, e ceva!”.
Gata, a început să vorbească peste toți și nu s-a mai înțeles nimic. Emisiunea s-a terminat. Azi, domnul Tinel are 55 de ani și două zile, îi dorim multă sănătate, s-o țină tot așa și să pună deasupra capului, în dormitor, peste tabloul lui Băsescu pe cel al lui Iohannis.
( Gheorghe Marinel )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.