Ialomitastea
Nr. 1031, Anul , din 20-August-2019Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
Prima paginaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Întâlnire de lucru între primarul Adrian Mocioniu și directorii unităților de învățământ din Slobozia

Adrian Mocioniu, edilul municipiului Slobozia a propus o întâlnire la început de an cu directorii unităților de învățământ din localitate, pentru a afla care sunt necesitățile de finanțare ale entităților școlare pentru anul 2019.
Investițiile în învățământ s-au regăsit cu prioritate în execuția bugetară a anilor 2017 și 2018, având alocări financiare însemnate. Pentru asigurarea celor mai bune condiții de desfășurare a actului educațional și o mai bună gestionare a problemelor care apar în acest domeniu, primarul a luat decizia preluării învățământului de către Direcția de Cultură, care în anul 2018 a devenit Direcția Educație, Cultură și Tineret. Printre temele de discuție s-au mai aflat nevoia unei noi rețele școlare, adaptată cerințelor actuale, funcționarea catalogului electronic și digitalizarea actului educațional, prin „clasele inteligente”, precum și participarea la deciziile administrative pentru învățământ, cu propuneri în funcție de particularitățile fiecărei unități în parte.
În a doua parte a întâlnirii, directorii de grădinițe, școli și licee au prezentat punctual problemele ce trebuie rezolvate cu prioritate, cum ar fi măsurile de conformare pentru obținerea autorizației ISU, reabilitarea termică a unor clădiri și modernizarea unor instalații termice, reabilitarea câtorva săli de sport, dotarea cu mobilier și acreditarea periodică a unor specializări.
Primarul Adrian Mocioniu a propus o nouă întâlnire cu directorii de școli după întocmirea proiectului de buget pe anul 2019, exprimându-și intenția participării la ședințele cu Comitetele de părinți din unitățile școlare, pentru a afla care sunt problemele și doleanțele acestora.
( )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.