Ialomitastea
Nr. 1031, Anul , din 20-August-2019Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
PoliticaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Andrei Ovidiu Vetu (PNL Ialomița), secretar general adjunct în Biroul Național al Elevilor Liberali

Elevii, latura cea mai tânără din cadrul PNL, s-au întrunit la sfârșitul săptămânii precedente în cadrul Biroului Național al Clubului Elevilor Liberali pentru a-și desemnat conducerea. La acțiune a participat și o delegație a elevilor liberali din Ialomița, în frunte cu Alexandru Balov, membru BEX și președinte al organizației județene a TNL Ialomița, totodată fiind invitată și conducerea partidului, respectiv Ludovic Orban, Sigfried Mureșan și Violeta Alexandru.
Clubul Elevilor Liberali ialomițeni au avut un reprezentant, în persoana lui Andrei Ovidiu Vetu, care a candidat la funcția de Secretar General Adjunct al Biroului Politic Național al Clubului Elevilor Liberali unde a și fost ales.
„Locul și funcția pentru care candidez îmi dau mari emoții. Am ajuns aici cu ajutorul colegilor care mă susțin și pe care nu-mi doresc să îi dezamăgesc. Suntem la început de drum, un drum politic destul de greu de parcurs pentru noi tinerii, încă elevi, care venim cu altă viziune, avem alte strategii, dar gândim liberal și avem sprijinul celor care fac deja politică aproape de o viață. Cu ambiție, devotament și profesionalism sunt sigur că vom reuși să avem proiecte mărețe care să ducă organizația noastră la un nivel ridicat”, a precizat Andrei Ovidiu Vetu.
Prezent la alegeri, Ludovic Orban, președintele PNL, i-a îndemnat pe elevi să genereze o campanie prin intermediul căreia să crească interesul celorlați colegi pentru viața politică și să continue dezvoltarea planului organizatoric. „Foarte mulți adulți consideră că elevii, copiii de liceu, sunt imaturi, că nu au capacitatea de a lua decizii. Adevărul este că un licean de astăzi are o capacitate de informare mult mai mare decât îl avea un licean înainte de Revoluție. Aveți discerământ, însă încercați să deveniți activi în comunitatea voastră, în viața Partidului Național Liberal. Implicarea dvs în viață politică și a comunității vă poate lărgi portofoliul de cunoștințe”, le-a transmis Ludovic Orban celor prezenți.

Conducerea Biroului Național al Clubului Elevilor Liberali
Președinte: Poiană Sebastian Ionuț
Prim-vicepresedinți: Ionescu Iulia, Gheorghe Traian, Patentașu Eduard
Secretar General: Bodogan Tudor
Secretari generali adjuncți: Vetu Andrei, Parau Deborah
Vicepreședinți: Alejandra Ghiuzelea, Murariu Andrei, Costache Denis, Ene Dragoș, Budău Daniel, Tilică Antonio, Gavriz Diana Elena, Stănescu Dan Membri: Voinea Darius, Irimia David, Biuca Aniela, Vieru Alexandru, Nechifor Iulian, Ciobanu Ramona, Rădoi Ștefania, Lazăr Raul Adrian, Ferii Robert, Andrei Poienaru, Ioniță Costina, Popa Eduard, Tănăsescu Robert.
( )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.