Ialomitastea
Nr. 1031, Anul , din 20-August-2019Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
PoliticaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Primarul din Bărcănești, independent după ce PNL i-a retras sprijinul politic

Daniel Popa, primar în funcție al comunei Bărcănești ales pe listele PNL la alegerile locale din 2016, a rămas fără sprijin politic după ce consilierii locali liberali au amenințat organizația județeană că ori pleacă ei din partid ori edilul. Scandalul dintre aceștia ar fi pornit de la faptul că Popa nu s-ar implica în activitatea edilitar gospodărească și că nu s-ar fi făcut prea multe în comuna pe care o păstorește de aproape două mandate. Mai mult decât atât, acesta pare a avea și o activitate politică duplicitară, în sensul că intra pe ușa din față la PNL și pe cea din spate a PSD, aspect care i-a deranjat pe liberalii care l-au susținut pentru funcția pe care o ocupă.
Acesta a fost exclus săptămâna trecută din rândul organizației județene de partid în cadrul ședinței de BPJ al PNL Ialomița cu majoritate de voturi.
Daniel Popa este primar independent acum și zvonurile spun că ar candida la alegerile locale de anul viitor din această poziție.
Primarul comunei Bărcănești nu este pentru prima dată în atenția presei. Acesta a mai fost implicat într-un scandal politic și mediatic imediat după alegerile locale din 2016, când la constituirea Consiliului local a propus pentru funcția de viceprimar un consilier ales pe listele PSD și nu PNL, dar care era considerat trădător de către social democrați pentru că nu l-ar fi votat pe fostul viceprimar.
În anul 2014, Daniel Popa s-a înscris în rândurile PSD, urmare a celebrei ordonanţe care a făcut legală migraţia politică. Primarul de la Bărcăneşti a plecat atunci de la PDL. Vizitele lui la PSD nu ar însemna acum decât întoarcerea la matcă.
Daniel Popa este de profesie profesor de geografie-istorie cu un master aprofundat în „Riscuri Geografice și Amenajare Teritorială” și fost director al Școlii Gimnaziale din Bărcănești în perioada 2009-2012. Totodată, este și autor al cărții „Monografia comunei Bărcănești”, editura Apollon, 2006.
( )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.