Ialomitastea
Nr. 1031, Anul , din 20-August-2019Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
Prima paginaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Gheorghe Tinel a furat startul: deși alegerile locale au loc peste un an și jumătate, el și-a început deja campania electorală pentru cea mai înaltă funcție în județ

Se știe, pierderea alegerilor din 2016 pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Ialomița nu i-a picat bine deloc lui Gheorghe Tinel, liderul liberalilor ialomițeni. Este motivul perntru care gândurile sale se îndreaptă spre alegerile din 2020, care vor avea loc pe la sfârșitul primăverii de anul viitor, așa că și-a spus că nu mai e timp de așteptat și, în consecință, a pornit campania electorală. Haideți să vedem cam unde... bate viitorul candidat.
Păi, mai întâi în Victor Moraru (actualul președinde al CJ) și în Adrian Mocioniu (actualul primar al Sloboziei). Asta cu Mocioniu este de rezervă, că nu se știe care va fi aritmetica șanselor la alegerile din 2020, așa cum a fost la parlamentarele trecute, când a fentat-o cu măiestrie pe Cristina Pocora. Mai apoi, promite că va umple județul de... gaze.
Știți ce-i de râs, printre multe altele, în perorațiile deputatului liberal de Ialomița? Că el îi dă la gioale nu numai lui Moraru, ci și președintelui și vicepreședinților Consiliului Județean Călărași, domnilor Vasile Iliuță, Valentin Barbu și Marian Dinulescu, altfel colegi liberali (pe bune liberali) ai domnului Tinel. Păi, cum vine asta: Tinel îl trage pe Moraru de urechi că a promis pasaj la Drajna și nu s-a ținut de cuvânt, i-ar colegii lui din Călărași anunță cu surle și trâmbițe că cel mai devreme în anul 2020 vor începe lucrările la pasajul de la Drajna, că studiul de prefezabilitate este aproape terminat, urmând a fi demarat studiul de fezabilitate și că lucrările, se estimează, vor fi gata în doi ani?
Dar, haideți să vedem totuși, în prima pagină, ce și cum crede Tinel că va avea sorți de izbândă să-și vadă visul cu ochii și să devină tartor peste județul Ialomița.


( Nicolae TACHE )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.