Ialomitastea
Nr. 2026, Anul , din 13-Iunie-2019Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
PoliticaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Nici mai mult nici mai puțin, Tinel vrea debarcarea lui Moraru din fruntea Consiliului Județean

La ultima conferință de presă susținută în luna decembrie a anului trecut, deputatul Gheorghe Tinel, președintele PNL Ialomița, a declarat că formațiunea politică ia în calcul debarcarea președintelui Victor Moraru din fruntea Consiliului Județean Ialomița.
Acesta a mai recunoscut și că s-au purtat negocieri cu parlamentari ai PSD Ialomița pentru susținerea moțiunii de cenzură.

PNL, dezamăgit de administrația celor doi M&M

„Încheiem un an cu aceleași rezultate neperformante ale administrației județene și amintesc aici despre Podul de la Dridu care este, încă, nefinalizat. Degeaba s-a pozat președintele Victor Moraru acolo, pentru că în afară de poză, nu avem nimic palpabil. Moraru face poze, se afirmă, se multiplică pe pagina de socializare și...atât. Partea de Vest a județului (Moldoveni, Fierbinți, Adâncata, Jilavele, Maia) suferă din cauza aceasta și este păcat că Victor Moraru nu înțelege că județul Ialomița se întinde până la Fierbinți, inclusiv. Județul nu se termină la Urziceni. Al doilea aspect este legat de Platforma IMM de la Slobozia. Ați auzit cumva că investitorii au dat năvală acolo? Nu. În afară de simbriașii PSD care ocupă funcții, acolo nu este mai nimic. Acesta este un alt obiectiv ratat și anul acesta de administrația locală, dar și de către cea județeană. Parcarea subterană este, însă, bomboana de pe colivă. Angajamentul ferm că va fi finalizată cu bani publici, cu bani din împrumutul contractat pe 25 de ani în sumă de 250 de mii de lei, rămâne tot în stare latentă. Ați auzit cumva că s-a finalizat? Nicio problemă, se vor returna banii. Bănuiesc că acolo s-a făcut o pistă pentru aterizat cu elicopterul. Apoi, nu există niciun program de ecologizare a județului sau a municipiului. Nu pricep, și sincer vă spun, de ce încasează Victor Moraru atâția bani?! Liota aceea de angajați își încasează salariile degeaba. Sunte o mie de salariați în Consiliul Județean și alți 700 la Primăria Slobozia. Nu pricep care este rostul și rolul lor. Ori noi suntem foarte indulgenți când îi judecăm și le analizăm activitatea celor doi. Administrativ este un dezastru. Menținerea celor doi în funcție este chiar un dezastru!”, a declarat deputatul Gheorghe Tinel.

Marian Pavel, „pleașca” din capul lui Victor Moraru

Parlamentarul liberal este de părere că numirea senatorului Marian Pavel în fruntea organizației județene a PSD Ialomița este „o mare <> pentru Victor Moraru” și că „ungerea” acestuia în funcția de președinte interimar al partidului i-ar putea aduce sfârșitul, din punct de vedere politico-administrativ, lui Moraru. „Este o chestiune pe care sper să o rezolve președintele Moraru pentru că am senzația că în frunte cu Marian Pavel i se cam termină benzina, mintenaș. Nici Pavel nu este icoană la care să te închini, dar, zic eu, că este un lucru excepțional între ei doi”, a mai spus șeful liberalilor ialomițeni.

Gheorghe Tinel: „Județul se prăbușește pe zi ce trece”

„În afară de chermeze și chiolhanuri de Crăciun, ei nu știu altceva. N-a rămas nimic în urma lor. Nici după Ciupercă, nici după Stoica. Județul acesta se prăbușește pe zi ce trece. Ați văzut Alianța Vestului? Patru primari PNL de municipii reședințe de județ au gândit că trebuie făcut ceva și s-au mișcat excepțional în această perioadă. Toate cele patru mari orașe sunt de nerecunoscut, în sensul bun. Cei doi M&M (n.red.: Moraru și Mocioniu) au guvernarea de partea lor și n-au mișcat nimic și o să vină iar PSD în 2020 cu niște minciuni sfruntate, cu alți doi papagali scoși din căciulă care se schimbă la fiecare ciclu electoral, stau câte 4 ani, trec ca gâsca prin apă și vom continua să asistăm neputincioși, la prăbușirea atât a municipiului, cât și a județului. Din păcate, în afară de a atrage atenția asupra a ceea ce se întâmplă, noi, opoziția, nu avem altă posibilitate practică să blocăm acolo unde trebuie sau să impulsionăm acolo unde se simte nevoia, activitatea celor doi”, a mai spus Gheorghe Tinel.
Parlamentarul a încheiat prin indicarea ceasului care continuă să ticăie pentru administrația municipală și județeană, în sensul că se așteaptă ca în 2019 să se îndrepte situația privind problema apei potabile din municipiu, „după ce PSD a îngropat și acest proiect.”
( )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.