Ialomitastea
Nr. 2026, Anul , din 13-Iunie-2019Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
EvenimentVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Porci confiscați în trafic la Sinești

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale cât și din gospodăriile populației că, în data de 06.12.2018, au fost efectuate, împreună cu echipaje ale I.P.J. Ialomița, activități specifice de monitorizare a traficului rutier, cu accent pe monitorizarea circulației animalelor și a produselor de origine animală.
Acțiunile s-au desfășurat în zona localității Sinești (orele 05,00 – 06,30) și zona cartierului Buliga al municipiului Fetești (orele 7,00 – 8,30).
În urma verificării mijloacelor de transport a fost identificată, în zona localității Sinești, o persoană ce transporta patru carcase porcine, cu origine declarativă localitatea Coșereni, produse ce urmau a fi transportate în București. Pentru produsele transportate proprietarul nu a putut face dovada provenienței acestora.
Transportatorul a fost sancționat conform H.G. 984/2005, cu modificările ulterioare, cu amendă în valoare de 720 lei, dispunându-se totodată confiscarea întregii cantități de carcasă de porc și organe de porc (500 kg) identificate în timpul controlului și dirijarea acestora către o unitate autorizată sanitar-veterinar pentru distrugere prin incinerare.
( )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.