Ialomitastea
Nr. 2026, Anul , din 13-Iunie-2019Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
SportVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Final de tur excelent pentru Bărăganul Ciulnița: lideri în Liga 4, dar și în Liga 6

Abia s-a încheiat turul în ligile județene de fotbal și începem o retrospectivă. Azi, despre Bărăganul Ciulnița, unde stăm de vorbă cu domnul Ionuț Belu, președintele Asociației Sportive Fotbal Club Bărăganul Ciulnița.

- Un final de tur excelent pentru fotbaliștii Bărăganului Ciulnița: lideri atât în Liga 4 cât și în Liga 6 - Seria II. Peste așteptările multora. Și peste așteptările dumneavoastră? Adică, vreau să spun, acesta a fost obiectivul la început de campionat?
- Da, un tur excelent pentru echipele noastre, poate peste așteptări, dar obiectivul propus la începutul campionatului a fost acela de a ne clasa pe unul dintre primele trei locuri. Cu atât mai bine pentru moralul echipei, suntem chiar pe primul loc la
final de tur, o poziție care ne obligă la un retur cel puțin la fel de bun.
- Care sunt, în detaliu, secretele acestor succese?
- O bună organizare, unde am făcut cu toții eforturi pentru o condiție minimă de a juca fotbal, am strâns pe lângă noi băieți care își doresc performanță și am crescut de la an la an.
- Câștigarea titlului de campioană județeană presupune și barajul de promovare în Liga 3. Vă gândiți chiar așa departe? Chiar ar exista posibilitatea, financiar vorbind, ca Ciulnița să aibă echipă în eșalonul trei al fotbalului românesc?
- Stim acest lucru. Să înaintăm în campionat, să fim noi campioni și cu siguranță vom participa la barajul de promovare. Suntem pregătiți pentru asta. De promovat, doar după meciul de baraj putem vorbi. Pentru promovare trebuie să îndeplinim patru condiții: să terminăm pe primul loc, să avem personalitate juridică (momentan doar pe aceasta o îndeplinim), să câștigăm barajul și ultima, cea mai dureroasă dintre toate, să adunăm bănuții pentru a susține echipa în Liga 3. Cu siguranță, voi face eforturile necesare alături de colegii mei pentru toate.
- Primul loc în a doua serie a Ligii 6, care duce la promovarea în Liga 5. Întrebarea care se pune: veți înscrie echipa în Liga 5 (aceasta presupune automat și înființarea celei de-a doua echipe de juniori), sau veți proceda ca multe alte echipe din județ, preferând ultimul eșalon?
- Da, și în Liga 6 tot pe primul loc, asta pentru că și acolo practicăm un joc frumos și sper că vom termina la unison pe primul loc, să fie sărbătoarea deplină. Nu știu să vă răspund concret acum dacă vom înscrie echipa în Liga 5. Dorință este, putință nu știu, vedem.
- Două echipe de seniori, una de juniori, nu sunt ușor de susținut financiar. Cât de implicată este primăria în acest proiect?
- Este destul de greu. De la primărie am avut bani puțini pentru nivelul Ligii 4 și a poziției din clasament, 19.000 de lei, din care trebuie să plătim și apa pentru irigat gazonul, care anul aceasta a fost puțină în comparație cu necesitatea terenului, să cumpărăm mingii, plase, carburant pentru utilaje de tuns gazon, scarificat, plata barem arbitraj și observator, asistența medicală, bani pentru carburantul microbuzelor cu care facem deplasările, la care se adaugă o mulțime de taxe și vize anuale. În concluzie, bani puțini în comparație cu bugetele altor echipe cu care ne batem pentru primul loc. Sperăm la o rectificare bugetară pe plus. La Liga 6 echipa se autofinanțează, acolo punem la dispiziție baza sportivă completă, ca și în Liga 4, în rest au o cotizație lunară de 50 lei pe persoană, cu care își acoperă cheltuielile.
- În afara susținerii venite din partea administrației locale, aveți parte și de alți susținători?
- Avem mai mulți sponsori și cu siguranță dacă nu aveam nu ne situam aici. Aceștia sunt: Agro Oyl Service, Clean Tech International, II Nedelcu Valeriu, Premier Flooring Group, Viprod, Damal Fresh, SCI Construct Distribution, Kalmaroma, Alex Consulting, Comfrig, MMG Security, Taboo Events. Și prin intermediul dumneavoastră, le aducem mulțumiri.
- Care sunt acum oamenii din jurul echipei, cine este cu sufletul si cu fapta alaturi de echipa?
- Sufletul echipei este Pană Cosmin Gabriel, fără de care cu siguranță nu eram aici. Eu l-am ajutat și l-am sprijinit aproape în tot ce și-a propus. Cu sufletul și fapta mai sunt Budu Mihai și Cojocaru Cătălin, care alături de mine, după cum spune și clasamentul, facem o echipă bună. Vreau să mulțumesc pe această cale și lui Cositoru Ionuț și lui Cositoru George, care, nu de puține ori, au strâns rândurile și au făcut ca organizarea să fie una bună.
- Lotul echipei de seniori care evoluează în Liga 4?
- Istrate Mihăiță, Minciu Ștefan, Țaporea Adrian, Cositoru Ionuț, Decu Dorian, Fătu Cristian, Cositoru George, Nastasia Emil, Ene Mugurel, Mișu Cătălin, Măciucă Bogdan, Marcu Iulian, Milea Laurențiu, Săvulescu Ștefan, Palici Constantin, Dușa Constantin, Dochiu Adrian, Tănase Viorel, Cojocaru Cătălin, Dascălu Cătălin, Neagu Ștefăniță, Ion Alexandru, Avram Ștefan, Hertu Nicolae, Gheorghe Dumitru și Șolcănea David.
- Cel mai productiv atac al seriei, cu 73 de goluri înscrise, iar Nicolae Hertu este lider detașat în clasamentul golgheterilor la final de tur, detașare care a venit după penultima etapă, când a înscris de opt ori în deplasarea de la CS Amara. Să înțelegem că toată echipa “trage”, cum se spune, pentru Hertu?
- Da, am marcat foarte multe goluri, dar nu pot spune că băieții au tras pentru Hertu. Pentru noi important este să câștige echipa, dacă vin și trofeele individuale, este o mândrie pentru noi. Cât despre Hertu Nicolae, numai laude, se mobilizează exemplar la meciuri, unde dă tot ce are mai bun și suntem mândri să avem în echipă un jucător de asemenea calibru.
- Echipa de juniori, o comportare mai modestă, undeva pe la mijlocul clasamentului. Așadar, nu vor fi probleme, dacă ne gândim la viitor?
- Momentan stăm mai rău la juniori, ultimul junior care a făcut pasul la echipa mare a fost Cositoru Ionuț. Partea bună este că în acest an am pus bazele unei noi grupe de juniori, unde avem 20 de copii născuți în 2007-2008, de care se ocupă Cositoru Ionuț și Cositoru George, ajutați și de Păun Marius și Neicu Costache, un om bătrân, dar cu suflet tânăr.
- Lotul echipei de juniori?
- Biticu Paul, Constantin Alin, Constantin Marius, Neicu Florinel, Budu Ștefan, Budu Sebastian, Bucur Andrei, Ghețu Valentin, Florea Silvian, Lațea Tudor, Lațea Gabriel, Manea Alexandru, Ioniță Lucian, Bato George, Negrea Ștefan, Dumitru Gabriel, Lepădătescu Daniel, Lepădătescu Liviu, Alexandru Alin, Chircă Marian, Creiță Goergian și Minciu Mihăiță.
- Lotul echipei care evoluează în Liga 6?
- Ivan Gheorghe, Tănasa Constantin, Stoica Gigel, Cristea Victor, Păun Marius, Gaidanenco Ionuț, Ciocianu Sandu, Belu Gheorghe, Grigore Gabriel, Constantin Florin, Panait George, Ieremia Daniel, Stanciu Ionuț, Cheche Ionuț, Ioniță Alin și Ceaușu Ștefan.
- Pentru retur, se anunță ceva plecări, ceva sosiri?
- Încă nu am făcut o analiză pentru a vedea plusuri și minusuri, dar cu siguranță voi purta discuții cu staful și vom face ce este mai bine pentru echipă.
- Echipele tehnice?
- Liga 4 seniori: Pană Cosmin - manager general, Gheorghe Dumitru - antrenor, Budu Mihai - delegat. Liga 4 juniori: Cositoru Ionuț - antrenor, Păun Marius - antrenor, Budu Mihai - delegat. Liga 6 seniori: Panait George - antrenor, Panait Viorel - delegat.
- Baza sportivă?
- Avem o bază sportivă micuță, dar bine întreținută, cu vestiare încălzite și vestiare pentru arbitri. Suprafața de joc este una destul de bună, putea fi și mai bună, dar din cauza faptului că nu am avut apă suficientă pentru irigat (funcționăm pe rețeaua comunală și nu avem presiune mereu) nu am putut oferi băieților iarba verde pe care ne-o dorim cu toții. Avem și două dușuri, dar nu lipite de vestiare, așa cum ar fi normal, dar lucrul acesta sper să-l remediem până la începutul sezonului viitor.
- Spectatorii?
- Cu cât stai mai bine în clasament, cu atât mai mulți spectatori vin la stadion. Unii apreciază ceea ce facem, alții, mai cârcotași, mai puțin. Una peste alta, ne situăm bine și la acest capitol și le mulțumesc pe această cale tuturor susținătorilor noștri.
- Alte amanunte?
- Despre echipă, nimic. Fiind sfârșit de an însă, vreau să urez, în numele meu și al Asociației Sportive Fotbal Club Bărăganul Ciulnița, un An Nou cât mai productiv și liniștit tuturor sponsorilor, colaboratorilor și nu în ultimul rând susținătorilor echipei noastre. La mulți ani!

Nicolae TACHE
( )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.