Ialomitastea
Nr. 2026, Anul , din 13-Iunie-2019Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
Prima paginaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Primăriile Amara și Sudiți au semnat contractele de finanțare nerambursabilă pentru două proiecte majore

În data de 13 decembrie 2018, la sediul Consiliului Județean Ialomița au fost semnate două contracte de finanţare nerambursabilă în cadrul implementării Programului Judeţean de Dezvoltare Locală. Judeţul Ialomiţa, prin Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Ialomiţa își propune să sprijine proiecte care vizează investiţii de infrastructură de interes local, de dimensiuni reduse ca volum, care nu îndeplinesc criteriile de eligibilitate din cadrul altor programe de finanţare nerambursabilă. În acest context, Victor Moraru, președintele Consiliului Județean Ialomița împreună cu Daniel Ganea, director Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Ialomiţa (A.D.I.), alături de primarul orașului Amara, Ion Măiţă şi Vasile Şincan, primarul comunei Sudiţi au semnat contractele de finanţare care au ca obiect realizarea unor investiţii de infrastructură de interes local, vizând diferite domenii specifice.
Astfel, UAT Oraş Amara îşi propune „Îmbunătăţirea sistemului de tratare a apei prin achiziţionarea unei instalaţii de osmoză inversă şi schimbare medii filtrante”. Valoarea totală a proiectului este de 414.064,208 lei, din care autoritatea finanțatoare contribuie cu suma de 300.000 lei, contribuția beneficiarului fiind în cuantum de 114.064,208 lei.
UAT Sudiţi va asfalta strada Preot Gheorghe Decu, în lungime de 453.02 metri. Suma totală a proiectului este de 326.283 lei, din care autoritatea finanțatoare contribuie cu suma de 200.000 lei, contribuția beneficiarului fiind în cuantum de 126.283 lei.
Beneficiarii eligibili pot depune în continuare cereri de finanţare în cadrul acestui apel de proiecte, până în momentul epuizării alocării financiare, dar nu mai târziu de 31.12.2018.
( )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.