Ialomitastea
Nr. 1022, Anul , din 18-Aprilie-2019Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
ActualitateVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Prima de activare pentru șomerii care nu beneficiază de indemnizație

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ialomiţa aduce la cunostinta şomerilor înregistraţi în evidenţele agenţiei, care nu beneficiază de indemnizaţie de şomaj că, în conformitate cu prevederile art. 73^2 din Legea nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă, în situaţia în care se angajează cu normă întreagă, pentru o perioadă mai mare de 3 luni, beneficiază de o primă de activare în valoare de 1.000 lei.
Pentru a beneficia de această primă, este obligatoriu ca, anterior încadrării în muncă, să fi fost înregistraţi în evidenţele AJOFM Ialomiţa cel puţin 30 de zile.
Prima de activare se va acorda în doua tranşe, astfel: 50% la data angajării, iar 50% urmează să fie acordaţi după expirarea perioadei de 3 luni de la angajare.
Nu beneficiază de aceasta primă persoanele care se încadreaza la angajatori cu care au fost în raporturi de muncă sau de serviciu în ultimele 12 luni.
Pentru orice relaţii suplimentare legate de condiţiile de acordare a primei de activare, vă rugăm să vă adresaţi Agentiei locale Slobozia cu sediul în str. Matei Basarab bl.F1, parter , telefon 0243230224, sau la sediile punctelor de lucru din Urziceni, Ţăndarei şi Feteşti.

( )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.