Ialomitastea
Nr. 1022, Anul , din 18-Aprilie-2019Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
PoliticaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Andrei Vetu, președintele organizației de elevi a PNL Ialomița

Andrei Vetu este un tânăr de doar 17 ani, elev clasa a XI-a (matematică-informatică) la Liceul de Arte „Ionel Perlea” din Slobozia, pasionat de politică și aspirant la o carieră în domeniu. Tânărul a candidat a fost ales marți, 28 noiembrie, cu unanimitate de voturi de către cei peste 70 de elevi prezenți de la diferite școli din județ, președinte al organizației de elevi a PNL Ialomița. Andrei își dorește să vină cu un suflu nou pe scena politică ialomițeană, sens în care a ales să candideze pentru șefia organizației de elevi a PNL Ialomița.
„Suntem încă elevi și nu putem face multe lucruri, însă când vom deveni majori, și asta cât de curând, ne vom putea implica mai mult. Îmi doresc lucrul acesta, îmi doresc să îmi aduc aportul la schimbarea societății în care trăim și care se degradează pe zi ce trece, tot mai mult. Sper să colaborez bine cu colegii mei, să fim o echipă în toate activitățile pe care le vom întreprinde și vreau să știe că se pot baza pe mine, că pot avea încredere!”, ne-a spus Andrei Vetu cu aplomb.
Organizația județeană de elevi a PNL mai are și un primvicepreședinte, în persoana lui Gabriel Alexandru, doi vicepreședinți (Cristofor Vasile și Claudiu Lazăr), 5 membri (Larisa Budu, Nicușor Adrian Necula, Nicușor Liviu Milea, Iulian Robert Ciochinaru și Andrei Voinea), un secretar general (Florentin Laurențiu Petrencu) și un secretar general adjunct (Daniel Rareș Bașturea).
( )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.