Ialomitastea
Nr. 1027, Anul , din 4-Iulie-2019Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
Prima paginaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
SCRIMĂ. Rezultat de excepție pentru juniorul George Dragomir de la CS Slobozia: Locul II la Cupa Mondială de la Soci (Rusia)

În data de 3 noiembrie la Soci (Rusia) s-a încheiat o nouă etapă în Cupa Mondială la Scrimă-Juniori. Din România au participat patru sportivi, doi reprezentanți ai Clubului Sportiv Slobozia și doi ai clubului Dinamo București. Cel mai bun rezultat a fost obținut de George Dragomir, slobozean de-al nostru, care dintre 118 de scrimeri aflați la startul competiției a terminat pe locul doi. Este, așa cum ne-a declarat antrenorul Marian Cruțu, cel mai bun rezultat obținut de un sportiv junior român la o competiție internațională din ultimii doisprezece ani la acest nivel, atunci când Dolniceanu …. (acum component al echipei naționale de seniori a României) reușea o ispravă asemănătoare. Mai mult decât atât, trebuie să spunem că este un rezultat care demonstrează că școala de scrimă din Slobozia are viitorul asigurat.
Drumul până în finala Cupei Mondiale nu a fost deloc ușor pentru George, el reușind să treacă de toți adversarii prin sita care avea să ducă la Tabloul de 8, acolo unde a câștigat cu 15-13 în fața francezului Pianfetti Maxime, pentru ca în semifinala cu italianul Lorenzo Roma să se impună cu 15-12, cedând însă în finala cu francezul Bibi Eliott cu 15-8.
Răzvan Stănescu (și el reprezentant al CS Slobozia) a terminat competiția pe locul 40, în timp ce dinamoviștii Rareș Ailinca și Andrei Pastin au terminat pe locurile 58, respectiv 69.
( )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.