Ialomitastea
Nr. 1027, Anul , din 4-Iulie-2019Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
Prima paginaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Au fost semnate primele şase contracte de finanţare nerambursabile în cadrul implementării Programului Judeţean de Dezvoltare Locală

Joi, 1 noiembrie, a avut loc o conferință de presă privind semnarea primelor şase contracte de finanţare nerambursabile în cadrul implementării Programului Judeţean de Dezvoltare Locală, eveniment la care a aparticipat și Daniel Ganea, director Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Ialomiţa (A.D.I.).

Programul de Dezvoltare Județeană are ca scop îmbunătăţirea continuă a calităţii vieţii locuitorilor judeţului Ialomiţa, a generaţiilor prezente şi viitoare, prin dezvoltarea de comunităţi rurale și urbane sustenabile, capabile să gestioneze şi să utilizeze resursele în mod eficient, pe zone de potenţial economic și pe zone de prioritate, asigurând prosperitatea, protecţia mediului şi coeziunea socială. La eveniment au fost prezenţi membri ai Consiliului de Administraţie ai A.D.I., reprezentanţii legali ai Unităţilor Administrativ Teritoriale (U.A.T.) beneficiare, persoane cu funcţii de conducere din cadrul Consiliului Judeţean Ialomiţa, precum şi angajaţi din cadrul A.D.I. Judeţul Ialomiţa, prin Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Ialomiţa își propune să sprijine proiecte care vizează investiţii de infrastructură de interes local, de dimensiuni reduse ca volum, care nu îndeplinesc criteriile de eligibilitate din cadrul altor programe de finanţare nerambursabilă.
Cele şase proiecte care au fost semnate au ca obiect finanţarea unor investiţii de infrastructură de interes local, vizând diferite domenii specifice astfel:
- U.A.T. Jilavele, în cadrul proiectului aprobat îşi propune realizarea unui teren de minifotbal de 892 mp;
- U.A.T. Roşiori urmăreşte reabilitarea şi modernizarea acoperişului clădirii primăriei Comunei Roşiori, în suprafaţă de 415 mp;
- U.A.T. Drăgoeşti doreşte modernizarea reţelei de drumuri stradale din Comuna Drăgoeşti în lungime de 3,4 km;
- U.A.T. Perieţi, prin implementarea proiectului Îmbunătăţirea serviciului de salubritate în Comuna Perieţi;
- U.A.T. Săveni va moderniza 1,03378 km străzi locale în Comuna Săveni;
- U.A.T. Traian va înfiinţa un teren de sport multifuncţional în incinta Şcolii Profesionale Traian având suprafaţa de 968 mp;
Valoarea totală a cererilor de finanţare aferente celor şase contracte semnate este de 2.109.571,27 lei din care contribuţia proprie a beneficiarilor este de 1.015.408,11 lei, iar valoarea nerambursabilă acordată de judeţul Ialomiţa prin Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Ialomiţa este de 1.094.163,16 lei, reprezentând un procent de 51,87% din valoarea totală a cererilor de finanţare aprobate.
Suma contractelor de finanţare semnate reprezintă un procent de 21,88% din suma totală alocată pentru Planul Judeţean de Dezvoltare Locală de către Consiliul Judeţean Ialomiţa de 5.000.000 lei, drept pentru care beneficiarii eligibili pot depune cereri de finanţare în cadrul acestui apel de proiect până în momentul epuizării alocării financiare, dar nu mai târziu de 31.12.2018.
( )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.