Ialomitastea
Nr. 2022, Anul , din 18-Mai-2019Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
Prima paginaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
BLITZ
Săraca, limba română !

„Dacă vom construi drumul expres Craiova- Pitești, vom deconcesiona circulația”. „Nigeria a aderat la UE”. „ONU permite țărilor bogate să le controleze pe cele sărace cu blândețe. Acest lucru duce la evitarea războaielor și a morților, ceea ce este mai degrabă pozitiv”. „ Orice om îi este frică de o plângere penală”. „Omenirea este o specie lacomă și nepăsătoare, deci faptele bune sunt o faptă măreață”. „Această dezinformare este pur și simplu o minciună”. „Jandarmerița a fost bătută cu bestialitate de protestanți”. „Politica nu are nimic de-a face cu filozofia. Descartes a fost un membru al Partidului Socialist și totuși a scris cărți foarte bune”. „Cred că toată lumea trebuie să credem în justiție”. „Majorările de prețuri s-au diminuat”. „Am participat la punere în funcțiune a stației de pompare”. „ În zona de nord a Capitalei se va construi orașul medical universal”. „Educația și sănătatea sunt premordiale”. „Dorim să ne anexăm pe prevenție”.
Toate cele consemnate mai sus nu sunt perle culese din lucrări scrise ale unor elevi agramați, sunt ale unei personalități căruia nu-i dăm numele. Informații suplimentare le puteți obține de la purtătorulde cuvânt al Primului Ministru.

Interdicție la împărtășanie

Cu toate că Biserica Ortodoxă a făcut o intensă campanie pentru ca enoriașii să vină la vot și să voteze cu DA la Referendumul pentru familia tradițională, foarte mulți nu au ascultat de duhovnici. Un preot paroh din comuna Zănești din județul Neamț a anunțat că nu-i va mai împărtăși pe cei care nu au participat la vot și vor trebui să-și caute alt duhovnic. „Îmi asum ca duhovnic, nu voi mai da Sf. Împărtășnie celor care sunt împotriva lui Hrisos”, a specificat preotul. Așadar, v-ați lins pe bot de vinul roșu din linguriță.

Clismă din care să curgă bani

Timp de 15 ani, actorul Alexandru Arșinel, acum la vârsta de 78 de ani, a fost alături de Stela Popescu în spoturile publicitare agresive prezentate de toate televiziunile, care făceau reclamă unei farmacii. După moartea actriței, timp de 11 luni Arșinel a făcut pauză și toți am crezut că a abandonat această compromitere a meseriei pe care o practică. Ceea ce face în reclamă nu este decât o apariție care îl scoate din rândul marilor actori. Pentru bani, doar nu de dragul artei, apare cu fața de om bătrân alături de Nico și Adrian Enache într-o nouă reclamă ce ne îndeamnă să cumpărăm medicamente. Rușine, domnule Arșinel, ceea ce faci nu e artă, e preambul la o clismă din care să curgă bani. Ce ar fi însemnat să-i fi văzut în aceeași ipostază pe George Vraca, Radu Beligan, Dem Rădulescu, Iurie Darie, Olga Tudorache și câți alții ? S-ar rupe scena marelui teatru românesc.
( Gheorghe Marinel )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.