Ialomitastea
Nr. 2022, Anul , din 18-Mai-2019Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
Prima paginaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
BLITZ
Sfat de la Johannis: „Ești dator la stat, fentează-l!”

Iohannis cinstitul, omul care respectă legea, care respectă Constituția, omul exemplu pentru cetățenii țării, omul susținut de propagandiști plătiți, omul care a luat case prin uz de fals, de doi ani nu respectă o hotărâre judecătorească, definitivă și irevocabilă. Trebuie să plătească statului 1.200.000 lei plus 1.300.000 lei către celelalte persoane cu care a închiriat un imobil din 2001. Despre penalități, ministrul de finanțe Eugen Teodorovici a declarat că la aceste sume se adaugă și dobânzile, iar Iohannis până în prezent nu a returnat niciun ban. De ce l-au acoperit cei de la ANAF până acum pe primul om din stat, când în alte cazuri, pentru o datorie de doar câțiva lei imediat se acționează prin poprire pe conturi, salariu, pensie sau punere de sechestru? Cei care l-au acoperit vor răspunde, iar acum să vedem de unde va da banii înapoi domnul Iohannis! Ar tebui să continue să dea meditații sau să vândă bicicleta. Cu ce tupeu va ieși în fața oamenilor să critice guvernul că nu se încasează bani la buget și economia merge prost? Cu tupeul „lucrului bine făcut”, sloganul cu care a fost ales. Acum, când a intrat în campanie, ar trebuiui să schimbe sloganul cu un altul actualizat. „Ești dator la stat, fentează-l”!

Prins la furt prin GPS

Mersul pe bicicletă a devenit nu numai o pasiune, ci și o necesitate în aglomerația Capitalei, dar dacă o lași nepăzită nu o mai găsești. Nu cred că bicicleta e ochiul dracului care trebuie băgat în biserică și stârpit, numai că acest lucru l-a făcut un preot de la Biserica Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril din București. Bicicleta avea implantat un traker GPS care arăta deținătorului că aceasta se află în biserică. Contactat la telefon, slujitorul lui Dumnezeu la început nu a recunoscut nimic, dar amenințat cu poliția s-a răzgândit de frica unui dosar penal, afirmând că bicicleta a fost dusă în biserică de un enoriaș. La ce i-o fi trebuit bicicletă, când, de obicei, la parastase și înmormântări se merge cu Mercedes? Da, dar printre morminte, pe aleile mici, Mercedesul nu are loc. Așadar, de-acum încolo nu vă mai lăsați bicicletele nici lângă biserici, că Dumnezeu nu are grijă de ele. Ferice de Iohannis că o parchează la Cotroceni, păzită de SPP-iști fără GPS.

Altercație la Realitatea Tv

Seară de seară la Realitatea Tv, post care nu-și plătește datoriile de milioane de lei la stat, urmând exemplul șefului, nu are în discuție decât cazul Dragnea. Simandicoasa Denise Rifai, cu șuvița de păr lăsată pe ochiul stâng ca să vadă numai în dreapta, pândește la gaura cheii din ușa PSD. Roșie la față, frecând pixul între degete, e nervoasă că nu-i iese pasiența și e contrazisă. Pe 28 iunie, când Codrin Ștefănescu i-a spus că acum 28 de ani era în revoluție, pe baricadă și ea habar nu avea, aceasta a sărit ca picată cu ulei afirmând că îi taie microfonul. „Tăiați ce vreți, nu numai microfonul”, a replicat acesta. După această replică dură, am aflat de la Codrin Ștefănescu că nu i-a tăiat microfonul și nici altceva.
( Gheorghe Marinel )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.