Ialomitastea
Nr. 2022, Anul , din 18-Mai-2019Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
ActualitateVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Comunicat AJOFM Ialomița în atenţia absolvenţilor promoţia 2018

Având în vedere ca anul şcolar 2017 – 2018 este aproape de final, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ialomiţa, aminteşte absolvenţilor promoţiei 2018 că pot beneficia de serviciile oferite de instituţie si de asistenta personalizata în vederea facilitării accesului pe piaţa muncii. De asemenea, in scopul integrarii pe piata muncii, absolventii pot participa gratuit la programele de formare profesionala.
In situatia in care integrarea pe piata muncii nu a fost posibila, pot beneficia de indemnizaţie de şomaj cu condiţia să se prezinte la AJOFM Ialomiţa în termen de 60 de zile de la data absolvirii, în vederea înregistrării în baza de date ca persoană aflată în căutarea unui loc de muncă.
Data absolvirii studiilor este data de întâi a lunii următoare celei înscrise în diplomă sau, după caz, în certificatul de studii, dacă în cuprinsul acestora nu se specifică, în mod expres, o altă dată de absolvire.
Neprezentarea la agenţie pentru a fi luat în evidentă în termen de 60 de zile de la data absolvirii studiilor, duce la decăderea din dreptul de a beneficia de indemnizaţie de şomaj.
Cuantumul indemnizaţiei de şomaj acordată absolvenţilor este de 250 lei/lună, indemnizaţie ce se acordă pe o perioadă de 6 luni.
In situatia in care absolventii nu se prezinta in termenul de 60 de zile de la data absolvirii, au dreptul sa se inregistreze oricand ca persoane aflate in cutarea unui loc de munca si beneficiaza de toate serviciile oferite de AJOFM Ialomita, insa pierd dreptul la indemnizatie de somaj.
Pentru orice relaţii referitoare la serviciile oferite de AJOFM Ialomiţa sau legate de dreptul la indemnizaţie de şomaj vă rugăm să vă adresaţi Agenţiei locale Slobozia cu sediul în str. Matei Basarab, bl. F1, parter, tel: 0243230224 sau la punctele de lucru din Urziceni, Ţandarei şi Feteşti.

( )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.