Ialomitastea
Nr. 2022, Anul , din 18-Mai-2019Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
Prima paginaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Yaroslava Burlachenko s-a despărțit de HCM Slobozia

Odată cu retrogradarea din Liga Florilor, HCM Unirea Slobozia va fi nevoită să se despartă de mai multe jucătoare, care cu siguranță vor să evolueze și din sezonul următor tot pe prima scenă a handbalului din România. Una dintre plecările de marcă din această pauză competițională este cea a ucrainiencei Yaroslava Burlachenko. Yaro, în vârstă de 26 de ani, jucătoare de bază în naționala Ucrainei, nu a digerat prea bine retrogradarea și s-a orientat rapid spre o altă echipă din primul eșalon, așa că a semnat cu CS Minaur Baia Mare.
Yaroslava Burlachenko: ,,A venit și ziua plecării! Mulțumesc echipei, antrenorilor, colegilor mei, dar și susținătorilor. Cu toții aveți un loc special în inima mea. Pe lângă retrogradare, partea tristă este că multe jucătoare au terminat sezonul accidentate. Le doresc sănătate tuturor, mai ales Andreei Ivan, Alinei Ilie, Alexandrei Georgescu! Să vă întoarceți în sezonul următor mai puternice și mai motivate! În timpul colaborării cu HCM Slobozia am învățat, pe lângă altele, că trebuie să crezi în tine și să faci tot ce poți, oriunde ești. Din sezonul următor voi purta tricoul celor de la CS Minaur Baia Mare. Sunt foarte fericită și entuziasmată să fac parte din acest club!”
E trist că a trebuit să plece, dar e ceva normal, e firesc să își dorească să evolueze în continuare în primul eșalon, așa poate rămâne în continuare în vederile selecționerului Ucrainei. Speranța moare ultima însă. Sperăm să promovăm repede, și, de ce nu, să te întorci înapoi, Yaro!
( Marius TRICĂ )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.