Ialomitastea
Nr. 2022, Anul , din 18-Mai-2019Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
Prima paginaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
EDITORIAL

Zânoaia

Nu mă bucur de loc, dar absolut de loc, că zânoaia elena udrea a fost condamnată la pușcărie cu executare; vorba vine. In concreto, zânoaia face acum băi de soare cu executare și tare mă tem că așa va râmăne până la liberare!
Nu mă bucur pentru că în mod evident este vorba despre o eroare judiciară; nu zânoaia trebuia condamnată, ci noi, poporul român, excitat în masă de labele .. lor murdare ce ne-au umblat prin pantaloni; mă rog, prin buzunarele pantalonilor. O instanță de judecată cu viziune istorică ne-ar fi condamnat la cel puțin cincizeci de ani de rușine, de cenușă pe cap, de ciocul mic… Adică nu i-am văzut!? Adică noi chiar n-am știut că două țoape și trei popândăi nu pot conduce o țară, chiar dacă îl au în frunte pe însuși zmeul-zmeilor!? Astăzi, stau ascunși printre liberali, doar, doar o să li se piardă urma. Îi poți recunoaște doar după miros.
Nu o pot uita pe zânoaia udrea cum împărțea ea ciocolată copiilor pe geamul mașinii, în timpul unor inundații. Nu mai țin minte cum își flutura degetele, în sensul comuniunii cu țara, dacă toate erau în jos sau îi mai scăpa și câte unul în sus, dar aerul de regină era inconfundabil, o regină a sacoșelor de plastic.
La câtă ticăloșie și nemernicie ne înconjoară, să zicem mersi că mai suntem întregi, că mai avem puterea să ne ducem copiii la școală și bătrânii la coadă la farmacie. S-o lăsăm în plata domnului, pe insula ei exotică, visând la zilele în care o recunoștea lumea pe stradă. Femeile o invidiau, bărbații și-o imaginau în tot felul de poziții, unele mai contorsionate decât altele și ea se trezea în zori, pătrunsă adânc de misiunea și forța sa, conștientă de faptul că până și un pârț de-al ei ar fi putut schimba structura moleculară a primăverii!
Doamne-ajută și ferește!

( Dan Elias )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.