Ialomitastea
Nr. 1017, Anul , din 16-Martie-2019Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
SportVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Handbal, Liga Națională – Feminin. Un nou eșec pentru fetele de la AHCM Slobozia: 15-18 cu Slatina

Învinse la Râmnicu Vâlcea etapa anterioară cu scorul de 25-19, fetele de la AHCM Slobozia sperau într-un rezultat pozitiv în meciul de pe teren propriu contra formației CSM Slatina, mai ales că victoria era una mai mult decât vitală. Te lupți cu câteva formații pentru evitarea retrogradării, printre care și Slatina, ai joc pe propriul teren, ce îți mai poți dori decât victoria. Și nu este vorba numai de dorință, nu putea fi conceput alt rezultat în afară de victorie. Chiar dacă ambele echipe veneau după două rezultate nefavorabile, ialomițencele aveau de partea lor propriul teren. Aveau de partea lor, râul, ramul, suporterii, însă... nu a fost să fie.
CSM Slatina a început destul de tare partida de la Slobozia, iar în minutul 7 aveau deja 3-0 pe tabela de marcaj. Diferența de trei goluri nu a durat chiar atât de mult. În minutul 12, Dăscălete a marcat pentru 3-4 și reușisem să ne apropiem la un singur gol. Nici la pauză nu a fost o diferanță chiar atât de mare, ultimul fluier al primei reprize găsind amfitrioanele conduse la o diferență de două goluri. În partea a doua am tatonat, am încercat și în cele din urmă prin minutul 56 am reușit să ne apropiem din nou la un singur gol de formația vizitatoare. Mai erau patru minute până la final și speranța reînvia în ochii alor noastre. Echipa vizitatoare și-a câștigat însă atacul, în minutul 57 au punctat pentru 17 la 15 și era deja greu să mai sperăm la ceva. Yaroslava a ratat pentru noi în minutul 59, iar la atacul imediat următor, la ultima fază a meciului, Stoicănescu Hermina a stabilit scorul final al întâlnirii: AHCM Slobozia- CSM Slatina 15-18.
A fost una din zilele în care, n-a fost să fie. Nici jocul de la Galați nu ne-a ajutat, Danubius impunându-se cu 28-19 în meciul cu U Cluj. Sâmbătă ne deplasăm la Cluj pentru o ultimă șansă de a merge la baraj. Un meci de totul sau nimic! Nu e imposibil să batem la Cluj și să prindem un loc de baraj. Calculele sunt destul de simple. Slobozia se impune la Cluj și în același timp se apropie la un singur punct de Danubius Galați, echipă ce nu o văd să se impună la Zalău. Să-l bați pe Tadici acasă la el e destul de greu. Poate doar să te numești CSM București. Că tot am pomenit de CSM București, aceeași Danubius primește vizita liderului CSM în ultima etapă. Dacă noi câștigăm la Cluj iar Danubius pierde cu Zalău, suntem la un singur punct în spatele gălățencelor și la egalitate de puncte cu U Cluj. Îi smulgem un egal sau o victorie Zalăului în ultima etapă pe propriul teren, Danubius pierde cu CSM iar Clujul scoate maxim un egal în partida de la Roman cu CSM din localitate. Calcule peste calcule. Important este ca noi să câștigăm cele două meciuri, iar după..., cum ne-o fi norocul!

Foto: www.infoialomita.ro
( Marius TRICĂ )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.