Ialomitastea
Nr. 1017, Anul , din 16-Martie-2019Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
SportVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Fotbal, Liga 3 – Seria II. Unirea Slobozia a învins Axiopolis și a urcat pe podium

Unirea Slobozia a primit sâmbătă 5 mai, pe propriul teren, vizita ocupantei locului trei, Axiopolis Cernavodă. Ialomițenii se aflau la un singur punct în spatele formației vizitatoare, iar un succes i-ar fi urcat pe podium. Unirea și-a respectat blazonul și, după ce etapa trecută s-a impus cu Chișcani, a reușit să câștige și derby-ul cu Axiopolis.
Ai noștrii au intrat destul de tare în joc, iar în minutul 8 Mihăiță Năstase a reușit deschiderea scorului. Un gol rapid, care le-a tăiat din elan oaspeților. Nu le-a tăiat însă prea mult! În minutul 30 Axiopolis a obținut o lovitură de la 11 metri, iar Ricardo Mihalache a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj. Un gol venit cum nu se poate mai bine pentru formația vizitatoare, cu un sfert de oră înainte de pauză. Numai că, relaxarea după marcarea golului și-a spus cuvântul și Unirea a intrat la cabine, la finele primului act cu 2-1. La cinci minute după egalare, Adrian Gherasim a marcat cel de-al doilea gol al trupei ialomițene. În partea secundă, Unirea Slobozia a fost capabilă să amorțească jocul și să nu îi permită echipei vizitatoare să marcheze. Scorul stabilit la pauză a rămas pe tabelă până la final, iar Unirea a urcat pe podium, depășind formația Axiopolis cu 2 puncte.
În lupta pentru promovare, atât Farul Constanța cât și Progresul Spartac s-au impus în partidele jucate și s-au impus destul de lejer, reușind să marcheze câte cinci goluri fiecare. Farul a învins la Modelu cu 5-2, în timp ce Progresul Spartac a triumfat la Tulcea, 5-3 cu Delta din localitate, într-un meci în care Ciprian Stanciu a punctat de trei ori.
Etapa următoare, Unirea Slobozia joacă în deplasare, la FC Voluntari II. Gazdele primesc Unirea după ce au reușit să ia trei puncte in-extremis în această etapă la Chișcani. În minutul 83 al confruntării cu Sportul erau conduși cu scorul de 2-1, dar reușitele lui Gâță din minutul 84 și a lui Pârcălabu din minutul 88 au făcut ca formația ilfoveană să plece acasă cu toate cele trei puncte. În lupta pentru promovare, atât Farul, cât și Progresul Spartac au meci pe propriul teren. Farul primește vizita echipei de pe locul 6, FCSB II, în timp ce Progresul Spartac dă piept cu ocupanta locului 5, Metalul Buzău. Urmăritoarea noastră, Axiopolis Cernavodă are și ea meci acasă. Primește pe propriul teren vizita penultimei clasate, Delta Dobrogea.
( Marius TRICĂ )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.