Ialomitastea
Nr. 1017, Anul , din 16-Martie-2019Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
Prima paginaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Cursuri gratuite de formare profesională la AJOFM Ialomița

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Ialomita vine in intampinarea persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, organizand in acest an, conform planului anual de formare profesionala pentru anul 2018, cursuri de formare profesionala in urmatoarele meserii: agent securitate, barman preparator, bucatar, cofetar, confectioner asamblor articole din textile, competente cheie – comunicare in limba romana/competente de baza in matematica, dulgher/tamplar/parchetar, electrician/electronist auto, expert accesare fonduri structurale si de coeziune, fierar betonist/montator prefabricate, formator, frizer/coafor/manichiurist/pedichiurist, ingrijitor batrani la domiciliu, instalator tehnico sanitare si de gaze, lacatus mecanic, lucrator in comert, lucrator in structuri pentru constructii, lucrator instalator pentru constructii, mecanic auto, operator introducere/validare/prelucrare date, ospatar, patiser, sudor electric, zidar/pietrar/tencuitor.
Aceste cursuri sunt gratuite si se adreseaza atat somerilor indemnizati cat si persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca ce nu beneficiaza de indemnizatie de somaj.
Pentru a participa la aceste cursuri este necesar ca persoanele solicitante sa fie inscrise in evidentele AJOFM Ialomita.
Cei interesati se pot adresa AJOFM Ialomita atat la sediul central din str. Lacului. nr. 10, tel. 0243 231 809, cat si la sediul Agentiei Locale Slobozia din strada Matei Basarab, bl.F1 parter, tel. 0243 230 224, precum si la punctele de lucru din Urziceni, Tandarei si Fetesti.

( )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.