Ialomitastea
Nr. 1017, Anul , din 16-Martie-2019Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
Prima paginaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
BLITZ
Feriți-vă de Tinel, să nu dea cu parul

Iată ce urla la microfon Ludovic Orban, la cel mai recent Consiliu Național al PNL: „Vreau să văd fiecare lider județean cum dă cu parul în președintele Consiliului Județean PSD, în primarul PSD, în prefectul PSD, în toți șefii de deconcentrate (adică și în cei din PNL?). Cine nu are puterea să abandoneze acum, să-l lase pe altul mai puternic și mai curajos”. Întrucât Tinel Gheorghe (liderul PNL Ialomița) nu a abandonat și nu a lăsat pe altul mai puternic și mai curajos să dea cu parul, înseamnă că deja și-a procurat un stejar din Pădurea Groasa. Mai țineți minte emisiunea TV „Feriți-vă de măgăruș „? Cam așa trebuie să vă feriți de-acum înainte, domnule Victor Moraru, dragi primari și șefi de deconcentrate ai PSD. Să vă feriți și chiar să cereți protecție organelor abilitate. Dacă purtătorul de mandolină Ludovic Orban continuă în felul acesta, într-o zi îi vor sări corzile de la instrument și PNL va face implozie. Parafrazând cântecul lui Tudor Gheorghe, nu putem decât spune: Au făcut liberalii dinți / Mușcă tot ce-i PSD, chiar și părinți.

„Pe-al nostru steag e scris unire”

„Pe-al nostru steag e scris unire” este un cântec patriotic dedicat Unirii Principatelor Române, Moldova și Țara Românească. Muzica îi aparține lui Ciprian Porumbescu, iar versurile lui Andrei Bârseanu. Cândva se cânta și la noi acest cântec, dar după 1989 a dispărut. Din 1912, la proclamarea Independenței și în prezent, Albania are Imnul de Stat intitulat „Cântecul steagului”, text scris de de poetul albanez Aleks Stavri Drenova, născut în România, pus pe notele cântecului compus de Ciprian Porumbescu. Suntem în anul Centenarului Marii Uniri și până acum niciun compozitor nu s-a gândit să compună un cântec dedicat mărețului eveniment. Înainte de 1989, cu prilejul oricărei aniversări, inclusiv a tovarășului, se băteau pentru a-și prezenta operele patriotice și revoluționare. Deocamdată, ne mulțumim că pe al nostru steag stă scris uimire și dezamăgire, dar ne ungem sufletul cu „Deșteaptă-te române. Și când ne vom deștepta? Poate când vom sărbători bicentenarul Marii Uniri.

Un hotel ieșit din comun

Un hotel din Mexic oferă clienților săi posibilitatea de a dormi în butoaie transformate în paturi. Clienții vor avea posibilitatea să învețe multe despre procesul de fabricație al tequilei și vor avea posibilitatea să participe la degustări. Putem spune că, față de mexicani, noi am luat-o înainte, construind la Bâlea Lac un hotel din gheață. Singura diferență este că nu au loc degustări de gheață. La noi se mai pot amenaja astfel de hoteluri, în special în pensiunile din zonele viticole, unde clienții, precum Diogene, pot fi cazați în butoaie și să participe la degustări de vinuri. Numai să aibă grijă să nu consume mult, că s-ar putea ca din cauza sforăitului să le sară butoaielor cepul sau câte o doagă. Acum să vedem cine are curaj să amenajeze un pat de dormit în cazanul de țuică pentru a-și da arama pe față.
( Gheorghe Marinel )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.