Ialomitastea
Nr. 1018, Anul , din 21-Martie-2019Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
Prima paginaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
FENOMENUL SINEȘTI

Nu credeam că în secolul XXI mai poți fi atacat la drumul mare. Se întâmpla asta la puțin timp după revoluție. Oricum, cu mult timp în urmă. Nu credeam și nu aș fi crezut nici în ziua de astăzi, dacă Mihai din Buzău nu și-ar fi povestit necazul pe facebook. La finalul vacanței de 1 mai se întorcea acasă, când s-a decis să facă un popas. Ghinionul lui a fost să facă acest popas la Sinești. Proastă alegere. În timp ce poposea în parcare, din pădure au ieșit două persoane în viteză ce se apropiau de mașina lui. A fost inspirat, a blocat ușile și a demarat în trombă, sunând în același timp la 112. A demarat în trombă în trei roți, că una fusese înțepată de unul dintre bandiți, în cazul în care vrea să fugă, să îl ajungă din urmă cu mașina. Sunând la poliție, a aflat stupefiat că domnii polițiști știau de această practică, ba chiar i s-a spus că are roata înțepată și este urmărit de o mașină. Echipajul venit după ce Mihai a dat datele mașinii sale și locația unde se află, i-au spus acestuia că a fost un norocos că a reușit să scape nebătut și nejefuit.
Chiar dacă zi și noapte patrulează în acea zonă doua mașini de poliție, sunt depășiți! Am înțeles că sunt doar 40 la suta din câți ar trebui să fie, s-a cerut și patrularea jandarmeriei pe acolo, dar degeaba. Bande de hoți ca în filmele vechi cu Lică Sămădăul, tâlhari ce atacă fără milă la drumul mare, în secolul XXI, mai ceva ca în filme!
Pățania lui Mihai a scos la iveală mai multe hibe. De exemplu, numai în Sinești s-au înregistrat 37 de furturi. În 33 de cazuri, hoții au furat din mașinile lăsate cu portierele deschise, iar în 4 cazuri, hoții au înțepat roțile mașinilor.
În urma ieșirii la iveală a acestor fapte mârșave, Corpul de Control al Inspectoratului General al Poliției Române a deschis o anchetă internă la sediul Inspectoratului de Poliție al județului Ialomița. Se dorește să se vadă cum s-a acționat până în prezent în acest sector destul de periculos. Care au fost măsurile luate în urma nenumăratelor tâlhării din Popasul Sinești. Vinovații ar trebui să răspundă atât cu funcția cât și penal, asta în cazul în care cineva a acoperit aceste infracțiuni. Cert este ca daca toata aceasta ancheta interna gaseste vinovati doar din cei aflati in sistem la aceasta ora, nu este cuser. Si stiti de ce? Pentru ca de 25 de ani de cand toata lumea stie de Fenomenul Sinesti, pe la conducerea politiei judetene, politiei Urziceni sau politiei din Sinesti s-au perindat o sumedenie de comisari, subcomisari sau mai stiu eu ce titluri mai poarta cei din Politia Romana la aceasta ora.
( Marius TRICĂ )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.