Ialomitastea
Nr. 1017, Anul , din 16-Martie-2019Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
EvenimentVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Incendii în zilele de Paști

Locuința unui cetățean din comuna Făcăeni a luat foc în data de 7 aprilie, în jurul orei patru și jumătate, când au fost alertați pompierii de la Secția Fetești. Aceștia s-au deplasat la locul intervenției cu două autospeciale cu apă și spumă și au acționat pentru stingerea incendiului în colaborare cu membrii serviciului voluntar din localitate. Mai mult de jumătate din acoperiș, piesele de mobilier și bunurile din trei încăperi și două holuri au fost distruse. Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de jarul unei țigări aprinse scăpate din atenție, care a căzut pe anumite materiale combustibile.
Și pompierii din Slobozia au fost alertați în data de 7 aprilie, în jurul orei 16.30, la un incendiu izbucnit la rezervele de furaje ale unei persoane din comuna Andrășești. Pentru stingerea flăcărilor, care au înghițit aproximativ două sute de baloți de paie, au acționat pompierii de la Garda Slobozia cu două autospeciale cu apă și spumă.
Focul a izbucnit și într-o gospodărie din comuna Gura Ialomiței, satul Luciu, în data de 9 aprilie, în jurul orei 21. Cum s-a dat alarma, pompierii de la Gărzile Țăndărei și Slobozia, s-au deplasat la locul intervenției, unde au acționat pentru stingerea incendiului cu trei autospeciale cu apă și spumă, acesta fiind lichidat după aproximativ trei ore. Flăcările au pornit de la un aparat de încălzit apa care funcționa pe bază de combustibil solid. Coșul acestuia de evacuare nu a fost protejat termic față de materialele combustibile din alcătuirea acoperișului. În urma incendiului, au ars acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ două sute de metri pătrați, precum și elemente de mobilier, textile, aparate electronice și electrocasnice.

( )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.