Ialomitastea
Nr. 1010, Anul , din 24-Ianuarie-2019Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
EvenimentVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Aflat în timpul liber, pompierul Vasile Gheorghe salvează doi bătrâni din incendiu

Focul a izbucnit într-o gospodărie din orașul Amara, în bucătăria unei construcții lipite de locuința unor bătrâni. Cum s-a dat alarma, joi, 1 martie, în jurul orei 15.30, plutonierul adjutant șef Vasile Gheorghe, aflat în timpul liber în localitate, s-a deplasat la persoanele aflate în dificultate și s-a interesat pe loc de soarta proprietarilor. Aceștia se aflau în locuință iar flăcările deja amenințau acoperișul acesteia, odată cu fumul dens ce se degaja de la bucătăria unde focul ardea mocnit. Fără să stea pe gânduri, pompierul a alergat la ei și, în cel mai scurt timp, l-a evacuat pe bărbat, de 80 de ani, care prezenta și arsuri ușoare la nivelul feței. Imediat ce acesta a fost pus la adăpost, colegii din tura de serviciu au ajuns la locul intervenției și, împreună, au evacuat-o și pe femeia de 75 de ani, care prezenta afecțiuni locomotorii.
Pompierii de la Detașamentul Slobozia au acționat pentru stingerea incendiului cu două autospeciale cu apă și spumă, acesta fiind lichidat înainte de a se extinde la casă ori la alte încăperi din vecinătate.
Bărbatul a fost preluat de un echipaj SMURD, i s-a acordat primul ajutor medical, și a fost transportat la spital. Bunurile din bucătăria afectată de incendiu au fost distruse, iar cauza probabilă de incendiu a constituit-o jarul căzut din sistemul de încălzit pe materiale textile din apropiere.
( )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.