Ialomitastea
Nr. 1010, Anul , din 24-Ianuarie-2019Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
Prima paginaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Din Brăila-n Slobozia, a pierdut Matei scrumbia

La mijlocul săptămânii ce tocmai a trecut, îndrăgitul cântăreț de muzică populară Daniel Trifu și Târgoveții de Odinioară au lansat oficial proiectul Din Brăila-n Slobozia a pierdut Matei scrumbia.
Daniel, ialomițean pur sânge, miloștean din tată-n fiu, se învârte de câțiva ani buni în elita folclorului românesc, și se învârte cu folos. Dacă în urmă cu aproximativ șase ani, atunci când scriam pentru prima dată în ziarul nostru de Daniel, acesta nu avea un nume sonor, s-a ambiționat, a muncit și a devenit unul dintre cei mai iubiți cântăreți de muzică populară pe care țara noastră îi are. Numele său este pe buzele multor români, iar melodiile acestuia îndrăgite de o țară întragă.
,,Trifanu,, face cinste județului, nu numai prin muzica interpretată, cât și prin actele de caritate la care este prezent. Printre concertele caritabile la care a fost prezent se-numără și concertul Oamenii au nevoie de oameni!, susținut la Slobozia în data de 9 februarie. La acest concert, Daniel a fost prezent alături de Marius Marin și Ansamblul Folcloric Doina Bărăganului. Concertul în sine a avut ca obiectiv strângerea de fonduri pentru Toader Daniela, slobozeancă aflată în lupta cu cancerul.( Dan Marius TRICĂ )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.