Ialomitastea
Nr. 1010, Anul , din 24-Ianuarie-2019Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
Prima paginaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
BLITZ
Ofertă de job pentru Iohannis

Pe Hot News.ro a apărut o bombă de presă prin care numele președintelui Klaus Iohannis este luat în calcul la Bruxelles pentru poziția de președinte al Consiliului Europei. Nu este clar dacă președintele Iohannis este interest de această poziție, însă se bucură de susținerea oficialilor europeni, care au și început să pregătească terenul acceptării pentru această funcție. Dacă va accepta funcția, îi va fi foarte greu să facă naveta, vinerea, la Sibiu. S-a mai vehiculat ideea că i s-a oferit un post de profesor de fizică la un liceu din Germania, dar a refuzat, că nu i se deconta transportul de la domiciliu la școală, așa cum se întâmplă la noi. Singurul avantaj care îl va tenta este că de la Bruxelles sunt mai multe zboruri directe către destinații exotice de concediu. Și cum va putea să trăiască acolo, fără penalii Dragnea, Tăriceanu și zeița dreptății, Kovesi?

La ei se poate, la noi nu !

Vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a venit la București să ne tragă de urechi că de ce Ministrul Justiției a îndrăznit să ceară revocarea șefei DNA. Ne atrage atenția că dacă există acuzații împotriva unui magistrate „ar trebui să existe o structură din interiorul sistemului judiciar care să cerceteze această problemă și nu Ministrul Justiției ar trebui să facă acest lucru, pentru că puterile din stat ar trebui separate, așa cum se face peste tot”. Cum adică așa se face peste tot? În Germania puterile din stat nu sunt separate, la ei nu e ca la noi, acolo nu aveți ochelari? De ce Ministrul german al Justiției l-a demis pe Procurorul General Federal după ce acesta l-a acuzat de atac intolerabil împotriva justiției. L-a demis, nici măcar nu i-a cerut președintelui revocarea, ca la noi. La ei se poate? Înainte ne dicta Moscova și cu toate astea Ceaușescu se opunea cu vehemență, pe când acum ai noștri stau sluj și nu dau nicio replică. Îndoirea la 90 de grade a coloanei vertebrale și uzualul „Să trăiți” ne fac să credem că suntem o colonie și nu o țară suverană cu aceleași drepturi ca celelalte din UE. Și că există manipulare. De ce Haștag Rezist nu iese acum în stradă să protesteze ?

Polițist , făcut K.O. de un preot

Eu sunt omul care îl slujește pe Dumnezeu și tot Dumnezeu mă iartă pentru păcatele săvârșite. Așa gândea un preot din Lugoj care își parcase mașina necreștinește, motiv pentru care a fost invitat la secția de poliție să dea socoteală oamenilor legii. Cel care îl slujește pe Dumnezeu, cu puterea venită de la Duhul Sfânt, s-a aprins când a fost luat la întrebări și aplicându-i un pumn în față polițistului l-a făcut KO, acesta căzând cu fața pe trotuar. Omul lui Dumnezeu s-a ales cu dosar penal, cercetat pentru ultraj și lovire. Nu-i rămâne decât să se roage. Amin !
( Gheorghe Marinel )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.