Ialomitastea
Nr. 1010, Anul , din 24-Ianuarie-2019Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
Prima paginaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Turcia, tărâm miraculos pentru Daniela

Până pe 15 decembrie 2017, totul era în roz pentru familia Toader. Daniel și Daniela, care au împreună un copil de doar patru anișori, au primit însă în data de 15 decembrie o veste teribilă: Daniela, la doar 29 de ani, a fost diagnosticată cu cancer de pancreas cu metastază hepatică! La aflarea veștii, familia a rămas înmărmurită, dar tatăl i-a promis lui Vlăduț că mami se va întoarce acasă, sănătoasă!
Singura speranță pentru Daniela era Turcia, dar totul era destul de costisitor. Se ridica la peste 30 de mii de euro. Și cum să faci rost de o asemenea sumă peste noapte?! Nu poți să bați din palme și să vină banii! Daniela nu a fost însă lăsată la greu! Prietenii, cunoștințele, miloștenii, slobozenii, ialomițenii, dar și oameni din toată țara au pus mână de la mână și au donat fiecare cât a putut pentru ca Daniela să fie bine. Pe facebook s-au făcut diferite campanii de donație, s-au organizat acțiuni caritabile, dar și concerte, totul pentru ca Daniela să primească o nouă șansă de la viață. Oamenii cu suflet au pus în vânzare fiecare ce au putut. De la rochii de mireasă, la papioane, de la lucruri de preț la mărțisoare! Tineri sau bătrâni mergeau la Miloșești (acolo unde Daniela a copilărit) și puneau fiecare câte un bănuț în cutia destinată Danielei. Nimeni nu a lăsat-o la greu pe Dana bruneta, cum era ea cunoscută în sat! Nicu Matache dar și complexul Oskar au venit și ei în sprijinul Danielei. Slobozia a organizat în data de 9 februarie concertul caritabil Oamenii au nevoie de oameni. Marius Marin, Daniel Trifu și Ansamblul Doina Băraganului au participat la acest concert de strângere de fonduri pentru Daniela.
Datorită oamenilor cu suflet, Daniela a reușit să ajungă în Turcia la clinica Anadolu. După o serie de investigații, Daniela s-au întors acasă cu certitudinea că prin tratament și cu ajutorul lui Dumnezu se va face bine. A treia deplasare a soților Toader în Turcia a fost puțin mai complicată din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Au trebuit să plece cu avionul, să stea la cozi și să întâmpine vremea rea. Pe 1 martie au apărut cele mai proaspete vești despre Daniela. Soțul său a postat pe facebook că aceasta este mai bine, iar ficatul este din ce în ce mai funcțional: ,, Bună seara, orașul lui Vlăduț! Din nou cu vești din Turcia. Am avut curaj și în ciuda vremii care se părea potrivnică, iată-ne din nou cu cea de-a treia ședință dusă la capăt cu succes. A fost un pic mai greu de data asta, pentru că am fost nevoiți să plecăm cu avionul, și am suportat cozi de așteptare, drum cu vreme rea, dar a fost cea mai bună decizie luată în urmă cu două zile. Am ajuns la clinică, unde am primit vești bune. Ficatul este din ce în ce mai funcțional, bilirubina fiind scăzută pînă aproape de parametrii normali. Medicii ne-au comunicat că vor urma două luni de tratament, cu drumuri în Turcia la fiecare două săptămâni, după care se va face o evaluare generală și în urma acestei evaluări se vor lua alte decizii. În perioada dintre terapii, starea soției mele s-a îmbunătățit considerabil. Atât de bine încât putem să desfășurăm mici activități de familie, putem să facem împreună lucruri care în urmă cu o lună, ei i se păreau foarte grele. Emoțional este mult mai echilibrată și ăsta este scutul nostru în lupta care continuă, dar cu succes de partea noastră. Primăvara înseamnă renaștere și culoare, viața după amorțire și frigul lăsat în oase de o iarnă grea. Noi am trecut printr-o astfel de iarnă, o iarnă a vieții noastre pe care am îndurat-o cu încredere ca acum să ne bucurăm de primăvara care a venit și ne aduce speranța, optimismul și un nou sens al vieții pe care îl prețuim și îl înțelegem cu adevărat. Drumul e lung și anevoios și de acum înainte, dar știm că sunteți alături de noi și mulțumim nespus pentru fiecare mână de ajutor întinsă. Asta a fost puterea și susținerea noastră și avem nevoie de voi până la final! Vă dorim tuturor o primăvară ca a noastră, plină de bucurie și recunoștință!,,
Daniel și Daniela sunt recunoscători tuturor celor ce le-au întins o mână de ajutor. Aceștia au nevoie însă în continuare de ajutor pentru a triumfa în aceasta luptă în care în prezent conduc detașat! Mai jos sunt conturile în care puteți dona, dacă doriți să ajutați această fată în lupta ce o are pentru a deveni cine a fost înainte: o fată plină de viață!
Toader Ștefan Daniel: Alpha Bank: RO87BUCU1511036079959RON - Sucursala Slobozia
Toader Daniela Nicoleta: Raiffeisen Bank: RO12RZBR0000060017844976
Cont EURO: Toader Ștefan Daniel - Alpha Bank: RO16BUCU1511036368901EUR

( Dan Marius TRICĂ )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.