Ialomitastea
Nr. 998, Anul , din 19-Octombrie-2018Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
Cultura - SanatateVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Aplauze pentru “Narcis şi Fifi”, scurtmetrajul slobozeanului Șerban Racovițeanu

Scurtmetrajul de ficţiune “Narcis şi Fifi”, regizat de slobozeanul Şerban Racoviţeanu şi lansat oficial în septembrie 2017, se bucură în continuare de de aplauzele publicului şi atenţia juriilor din festivaluri: Around International Film Festival Berlin 2018 (official selection), Bucharest Film Awards 2017, Short to the Point International Film Festival, Transylvania Cinema Awards 2017 (nominalizare), CineMAiubit 2017 (Premiul de montaj pentru film românesc) şi Bucharest ShortCut Cinefest 17 (Premiul Best Romanian Short în luna septembrie).
O dramă cu care se confruntă societatea românească actuală, prezentată într-o manieră comică şi o distribuţie de excepţie, plasează filmul printre preferinţele publicului.
În film o întalnim pe Maia Morgenstern, alături de Voicu Aaniţei, Cosmin Dominte, Alexandru Banciu, Beatrice Rubică, Nicoleta Moscalenco, şi hip-hopperul Macanache. Imaginea este asigurată de Vlad Lăpădătescu, montajul de Cosmin Stângă, iar costumele de Corina Boboc.
“Narcis şi Fifi” are potenţial de episod-pilot pentru un eventual serial de comedie produs în Romania, declară scenaristul şi totodată regizorul filmului, Şerban Racoviţeanu.
Narcis, personajul principal, are o problemă: datorează 2000 de euro unor cămătari şi are o oră să se achite de datorie. Soluţia rezonabilă ar fi să „împrumute” de la soacra lui această sumă, fără ca ea să ştie şi de aici totul devine o poveste savuroasă, bine jucată, însoţită de muzică bună, cadre memorabile şi un căţelus adorabil care are însă un destin tragic. “Narcis şi Fifi” are potenţial de episod-pilot pentru un eventual serial de comedie produs în Romania, declară scenaristul şi totodată regizorul filmului, Şerban Racoviţeanu, masterand al UNATC.
În seara de 17 decembrie, la proiecţia specială a Winter Short Film Marathon de la UnTeatru din Bucureşti, scurtmetrajul “Narcis şi Fifi” a fost aplaudat îndelung, iar membrii prezenţi ai echipei, Şerban, Cosmin şi Macanache au ridicat premiul Best Romanian Short. La sesiunea de Q&A cei trei au răspuns întrebărilor venite din partea publicului, legate de scenariul, muzica sau producţia filmului.


( )
Sondaj
?
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.