Ialomitastea
Nr. 1005, Anul , din 7-Decembrie-2018Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
Prima paginaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
BLITZ
Haștag rezistă cu dumnezeul lor

Patriarhul Daniel a afirmat la slujba trecerii dintre ani de la Catedrala Patriarhală că dacă nu mulțumim lui Dumnezeu și oamenilor pentru binefacerile primite sărăcim duhovnicește și slăbim în demnitate, tocmai că nu cultivăm recunoștința și de aceea fiecare în parte și toți împreună suntem chemați să trăim în 2018, în primul rând pentru darul vieții, pentru sănătate, dar și pentru darul unității naționale. Tocmai de aceea, încă de la 1 ianuarie, băieții de la Haștag Rezist au început protestele pentru unitate națională, care după ei înseamnă venirea la București pe 20 ianuarie a întregii țări ca să protesteze. Așa văd ei unitatea națională, cât mai mulți în stradă. Pentru ei, mulțumirile se aduc dumnezeului de la Cotroceni, care în orice mesaj nu dorește decât plecarea acestui guvern și instalarea unui guvern al lui.

Fără paturi în PNL

La fel ca în război și în dragoste: nimic nu este imposibil. Iar această expresie este valabilă și în politica liberală. Acum câțiva ani Ludovic Orban, actualul președinte al PNL, a aruncat în aer partidul cu declarația sa referitoare la Raluca Turcan. Cum anii au trecut, dușmanii de moarte de ieri au devenit partenerii de azi. Atunci, Raluca Turcan făcea ca fiarele când Ludovic Orban o apostrofa, recomandând femeilor liberale să nu urmeze exemplul acesteia: „Vă recomand să nu urmați stilul de carieră politică al Ralucăi Turcan, Mioara Mantale și Elena Udrea. Nu trebuie să treceți prin patul nici unui șef dacă vreți să ajungeți în funcții importante”. Acum, când Raluca Turcan este adjuncta lui Orban ca prim vicepreședinte, înseamnă că în PNL nu mai sunt paturi ?

Bugetarii mănăstirilor

Măicuțele și călugării din România fac parte din categoria bugetarilor și primesc în fiecare lună salariu de la stat. Aproximativ 10.000 de călugări și călugărițe primesc salarii, puțin mai mari decât cel minim pe economie, care acum a ajuns la 1900 lei. Fără nicio răspundere, fără să aibă treabă cu abuzul în serviciu și frica permanentă de DNA când semnează un act. Nu știm dacă atunci când se fac restructurări sau reduceri de personal se acordă și salarii compensatorii sau indemnizație de șomaj. Știm în schimb că unele accidente rutiere au avut loc când la volanul unui Mercedes sau BMW se aflau ori o măicuță ori un călugăr.
( Gheorghe Marinel )
Sondaj
?
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.