Ialomitastea
Nr. 997, Anul , din 11-Octombrie-2018Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ActualitateVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
„Din inimă pentru inimă – daruri de Moș Nicolae”

Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădinița „Piticot” din municipiu a desfășurat marți, 5 decembrie 2017, activitatea „Din inimă pentru inimă – daruri de Moș Nicolae”.
Micii creștini, susținuți de părinți și coordonați de doamnele educatoare, au pregătit daruri cu îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, dulciuri, alimente și fructe, pentru copii din parohiile Amara II și Gheorghe Lazăr, Protopopiatul Slobozia.
Părintele protopop Butu Ionuț și părintele Ciobanu Mădălin au vorbit copiilor despre viața și minunile Sfântului Nicolae, îndemnându-i să fie milostivi cu semenii lor.
Copiii din parohii au mulțumit pentru bunătatea și blândețea de care au dat dovadă prietenii lor de la Slobozia, ce au devenit asemenea Sfântului Nicolae izvor de milostenie și dragoste.
Activitatea face parte din parteneriatul educațional „Lăsați copiii să vină la mine!” dintre Protopopiatul Slobozia și Grădinița „Piticot” și se desfășoară cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor.
Scopul parteneriatului, început în anul 2004, este promovarea sărbătorilor religioase, a colaborării dintre Biserică și Grădiniță, precum și educarea copiilor în sensul respectării valorilor tradiționale și al afirmării propriei identități religioase, culturale și naționale.

A consemnat Pătrașcu Anastasia, asistent social Protopopiatul Slobozia
( )
Sondaj
?
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.