Ialomitastea
Nr. 1005, Anul , din 7-Decembrie-2018Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
Prima paginaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
BLITZ
De 1 decembrie, Mihai Viteazul va fi călare

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo, reactualizată pentru următoarele 3 luni. Sunt șanse ca de Crăciun și Revelion să avem zăpadă iar după sărbători temperaturile ar putea să scadă sub minus 30 de grade în timpul nopții, în luna ianuarie. Vom vedea dacă Noul An va fi întâmpinat în Piața Revoluției pe gresie nouă în Agora sau în Piața Unirii, unde Primăria Sloboziei ne promite că îl va aduce pe Mihai Viteazul călare, pe care l-a hrănit cu jăratec ca să facă față gerului. Bine că se scumpesc gazele, ca să plătim mai mult la căldură, bine că s-a scumpit și carnea de porc, în rest, toate bune și așteptăm copiii să ne sorcovească.

Muniție pentru PSD

După ce au dat un comunicat prin care încuraja membrii și simpatizanții săi să participe la manifestări de protest împotriva actualei guvernări, PNL vine acum și ne informează că acest lucru a fost o greșeală fatală. Și-au dat seama că au greșit fiindcă, spun ei, caracterul nepolitic al ieșirilor în stradă dădea greutate. Mai spun că PNL, amestecându-se în această chestiune va da muniție PSD pentru a spune că este o manevră politică a liberalilor și a lui Klaus Iohannis. Cică PNL putea să dea alarma prin mijloace informale, din membru în membru, din filială în filială. Bine că se recunoaște că a făcut jocul PSD. Degeaba bolborosea Ludovic Orban printre târgoveții din Teleorman că electoratul a ales tot primarii PSD la alegerile parțiale ce au avut loc duminică.

Iohannis ne privește de sus

După ce a ieșit cu o declarație ce suna a mobilizare generală la proteste prin care cerea guvernului să renunțe la „țopăiala fiscală ”, Iohannis și-a luat fesul, hanoracul și sepepiștii și a plecat să privescă la proteste de sus, din platoul Bucegilor. Aici s-a întâlnit cu o echipă de salvamontiști, care se întorcea de la o intervenție și, ca de obicei, s-a pozat alături de ei. E posbil să le fi dat și indicații prețioase și dacă e cazul să se alăture la proteste. Cu funii, scripeți, tărgi și pitoane pentru a putea interveni în orice moment dacă protestatarii se vor urca pe clădirile guvernului și parlamentului și să rămână suspendați.

( Gheorghe Marinel )
Sondaj
?
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.