Ialomitastea
Nr. 994, Anul , din 21-Septembrie-2018Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
EvenimentVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Incendii la Vlădeni, Mircea cel Bătrân și Munteni Buzău

În prima zi a lunii octombrie, o femeie din comuna Vlădeni și-a provocat ghinionul după ce a schimbat butelia ce alimenta mașina de gătit. Ea nu a strâns cu simț de răspundere mecanismul de alimentare cu combustibil gazos al aragazului, fapt ce a condus la apariția unor scurgeri de gaze, care, în momentul inițierii flăcării de la ochiul de gătit, au provocat explozia buteliei. În scurt timp flăcările au cuprins întreaga locuință, astfel că la sosirea pompierilor de la Garda Țăndărei acestea se manifestau generalizat. În sprijinul militarilor au fost alertați și membrii serviciului voluntar pentru situații de urgență Făcăeni, însă, cu toate eforturile depuse, casa, construită din paiantă, cu acoperiș din lemn și învelită cu tablă, nu a mai putut fi salvată.
O altă femeie, din satul Mircea cel Bătrân (comuna Reviga), a ajuns pe mâna medicilor intoxicată cu fum, în cursul nopții de 1 octombrie, ca urmare a unei acțiuni necugetate. Aceasta a fost scoasă la timp de pompierii Gărzii Slobozia din casa incendiată, astfel că nu a suferit arsuri. Emanând halenă alcoolică, femeia, în vârstă de 70 de ani, a declarat forțelor sosite la fața locului că a aprins focul pentru a se încălzi, în mijlocul dormitorului, unde a incendiat materiale textile. Pompierii Gărzii Slobozia și cei ai SVSU Reviga au fost alertați pentru stingerea incendiului, care, până la lichidare, a distrus aproximativ 30 mp din acoperiș, precum și mobilierul din două încăperi.
Pompierii de la Garda de intervenție Slobozia au avut de lucru și în dimineața zilei de 2 octombrie, când au fost chemați în comuna Munteni Buzău la un incendiu izbucnit la anexele unei locuințe. Aceștia, împreună cu membrii serviciului voluntar al comunei Căzănești, au acționat mai bine de trei ore la localizarea și lichidarea incendiului, izbucnit, cel mai probabil, de la un conductor electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată, care a provocat un scurtcircuit electric. Trei anexe învecinate (o magazie și două bucătării de vară), precum și numeroase aparate electrocasnice și bunuri din acestea au fost distruse în incendiu, însă, prin efortul susținut al pompierilor a fost protejată întreaga locuință, alcătuită din parter, etaj și mansardă.
( )
Sondaj
?
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.