Ialomitastea
Nr. 994, Anul , din 21-Septembrie-2018Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
Prima paginaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
BLITZ
Controversa ouălelor

Vă mai amintiți când Adrian Năstase invita opoziția din Parlament să-i numere ouăle de la găinile crescute la Cornu? Iată că, acum, Varujan Vosganian s-a gândit să le impoziteze, fapt ce a stârnit controverse prin declarațiile potrivit cărora statul pierde 50 de bani de fiecare dată când un român mănâncă un ou făcut de găina din curte. El spune că și-ar dori ca în România să nu se mai facă agricultură de subzistență și că trebuie să ieșim din această capcană. Interesantă este reacția ministrului Agriculturii, Petre Daea, care crede că Vosganian „are un condei bun, are și o imaginație bună, dar acum a zburat cam departe”. Are dreptate domnul ministru că a zburat cam departe cu imaginația, pentru că a făcut această declarație tocmai când a fost pus în libertate Cocoș, fostul soț al Elenei Udrea și producția de ouă s-ar putea dubla.

Pomohaci a rămas fără slujbă

Consistoriul Mitropolitan al Mitropoliei Ardealului a constatat că sarcina preoției cu toate exigențele dogmatice și canonice este prea grea de purtat pentru Cristian Pomohaci. În final, acesta a fost trecut în rândul teologilor laici și după mai bine de șapte ore de audiere a plecat caterisit. Mașina cu care a venit la Mitropolie a fost condusă de o femeie, probabil pentru a da o impresie mai bună, iar peste 30 de susținători, dintre care multe femei, l-au aplaudat și încurajat. După ce și-a pierdut definitiv și irevocabil dreptul de a sluji în biserică, Pomohaci rămâne un simplu cântăreț de muzică populară. Așa că, acum poate să violeze câte un La Minor, că nu va mai păți nimic.

Lumea câinească

O femeie de 29 de ani din Africa de Vest s-a măritat cu câinele ei, care a împlinit 18 luni, acesta devenind major la această vârstă. Ei se iubesc de mai multă vreme, dar au așteptat să intre în legalitate. Dintre invitați la ceremonie, cea mai fericită a fost o cățea, care a avut norocul să prindă buchetul aruncat de mireasă. Cei doi s-au cunoscut pe vremea în care femeia era damă de companie și el câine de companie. Acum, în familie violența domestică va fi admisă doar dacă certurile au loc prin lătrat și chelălăit, fără agresiuni fizice. Cele mai multe pobleme vor fi cu căratul sacoșei, al ducerii gunoiului la tomberon, dansatul în patru labe la diversele petreceri și mersul la toaletă, soțul având nevoie de fiecare dată de un stâlp, pom sau gard. În rest, căsnicie fericită!
( Gheorghe Marinel )
Sondaj
?
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.