Ialomitastea
Nr. 980, Anul , din 21-Iunie-2018Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
euroinvest tel-a
itp-a
duo manager
lunca_2012
TARG APICOL
Prima paginaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Deont Ologii
Transmiterea corectă a informațiilor culese formează cu adevărat personalitatea jurnalistului, etica, profesionalismul și deontologia lui. Cel mai grav este când un jurnalist atacă un alt coleg din aceeași breaslă. Cititorul îți comentează materialul, te felicită sau te înjură. Dacă dezinformezi și încalci deontologia, poți ajunge rapid la coșul de gunoi și apoi incinerat, fără posibilitatea de a fi reciclat.
Clementina Tudor, cunoscută nouă de pe vremea când îi ascultam emisiunile la postul local de radio, apreciată pentru profesionalism prin corectitudinea informațiilor, cu dicția de crainic ce poate concura cu cei desăvârșiți, m-a făcut să cred că a muncit prin exerciții Talma pentru acest lucru. Muncă titanică, prin care am trecut și eu când profesoara Marieta Sadova îmi corecta pronunția consoanei r. Nu degeaba Radio România Actualități o are azi pe Clementina Tudor alături de personalități cu renume. Experiența acumulută de-a lungul anilor se vede în prezent și prin exercitarea funcției de manager al Centrului Cultural UNESCO, Ionel Perlea. Am constatat acest lucru în timpul Festivalului de la Amara, fiind unul din organizatori. Câtă solicitudine, tandrețe, amabilitate și rol excelent de gazdă față de participanți te fac să te înclini în fața ei cu respect. Și-atunci, de ce ura, de ce atitudinea disprețuitoare față de omul pe care tu nu îl poți concura?
Aceleași aprecieri față de directorul Festivalului, Larisa Mihai. Dar, de ce să fie bine, chiar dacă elita muzicii românești a apreciat Festivalul ca unicat, când miile de spectatori și milioanele de telespectatori au apreciat și au constatat că la Amara se fac lucruri mărețe! Nu, nu trebuie să fie bine. Un copac a fost strâmb, mirosea a mici și toaleta nu era ca aceea de la Cotroceni. Și că s-au cheltuit mulți bani publici, ca să-și facă imagine Moraru!
Da, domnilor deontologi, i-a luați atitudine față de Klaus, care a cheltuit din banii voștri 5000 de lei pentru câinii, pisicile, veverițele, lebedele și alți sconcși de protocol de la Cotroceni. Marea speranță a românilor merge la Sibiu însoțit de zeci de mașini și sepepiști, în fiecare vineri, tot pe banii noștri. Tot pe banii noștri liberalii au organizat o paranghelie la Gura Humorului, unde, întradevăr, Orban a cântat la chitară fără bani. Tot banii noștri sunt și datoria de 96 milioane lei (peste 21 milioane euro) datorate statului de postul Realitatea Tv., numai și numai ca să fie în continuare anti PSD, pentru că, altfel, i se închide gura și i se confiscă camera. Aici, deontologul Rareș Bogdan, omul cu batistele la purtător, nu face altceva decât să fie împotriva tuturor măsurilor adoptate de guvern.
Hai, legați-vă și de aceste aspecte, pentru că mirosul de mici de la Amara a dispărut. De ce sunteți mucles, vorba lui Gelu Păun Ialomițeanul? Din cauza deontologiei profesionale sau că nu puteți fi liberi și trebuie să serviți vaca de unde vine cerneala pentru stilouri? Fetivalul de la Amara a fost o reușită națională și acest lucru îl pot aprecia criticii și muzicologii, oamenii de specialitate. Iar despre mici și toalete se ocupă sanepidul și cei de la protecția consumatorilor.
Felicitări organizatorilor acestui măreț festival, printre care se află și subsemnatul, chiar la începuturile sale, la primele trei ediții. Poaste că d’aia mă și doare când aud și văd neofiții dându-și cu ... condeiul sau cu gura.

( Gheorghe Marinel )
Sondaj
?
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
TURNEU SATORI
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.