Ialomitastea
Nr. 980, Anul , din 21-Iunie-2018Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
euroinvest tel-a
itp-a
duo manager
lunca_2012
TARG APICOL
ActualitateVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Primul tău loc de muncă EURES
Your first EURES job este o schemă de mobilitate a locurilor de muncă din Uniunea Europeană, care îşi doreşte să ajute tinerii din Europa să îşi găsească un loc de muncă sau oportunităţi de instruire la locul de muncă într-un alt stat membru, Norvegia sau Islanda şi să ajute angajatorii să gasească lucrători tineri calificaţi din alte ţări.
Inițiativa este cofinanțată de Uniunea Europeană și se bazează pe colaborarea dintre Biroul Național de Coordonare EURES și organizațiile private din nouă state membre (Bulgaria, Croația, Cipru, Germania, Grecia, Italia, Portugalia, România, Spania și Marea Britanie) împreună cu Città Metropolitana din Roma, Universitatea din Roma "La Sapienza" și un număr mare de parteneri asociați, cum ar fi Rețeaua Eurodesk, Confederația Europeană a Sindicatelor din cadrul ETUC și Uniunea Italiană a Camerelor de Comerț.
Conditiile principale pentru a putea beneficia de sprijinul financiar sunt: persoană cu varsta între 18-35 ani, cetățean al unei țări UE/SEE, Islanda și Norvegia, sa fie inscris pe platforma proiectului, locul de muncă pentru care s-a aplicat sa fie postat pe platforma si sa fie obtinut prin EURES, angajatorul sau alt proiect sa nu suporte cheltuielile pentru transport și nici pentru cazarea temporară până la primul salariu.
Aplicaţia pentru sprijin financiar trebuie sa fie depusa înainte de a părăsi țara, înainte de data la care este programat interviul și înainte de data începerii noului loc de muncă. Sprijinul financiar nu poate fi plătit pentru aplicare retroactivă!
Pentru a participa în cadrul proiectului YfEj este necesar ca aplicantii sa fie înregistrați pe platforma EUJOB4EU accesând link-ul http://www.yourfirsteuresjob.eu/login.
Mai multe informații găsiți pe pagina ANOFM - EURES România dedicată acestui proiect http://www.eures.anofm.ro/firstEuresJob.php
( )
Sondaj
?
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
TURNEU SATORI
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.