Ialomitastea
Nr. 970, Anul , din 21-Aprilie-2018Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
euroinvest tel-a
itp-a
duo manager
lunca_2012
TARG APICOL
Prima paginaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
BLITZ
Băsescu și țârcovnicul pițigăiat

După înfrângerea Simonei Halep în finala de la Roland Garos, Traian Băsescu, care juca tenis pe vapor cu dopurile de la sticlele de whisky, nu a comentat jocul tenismenei, ci s-a legat furios de comentatorul Cristian Tudor Popescu (CTP), cel care îl critică dur la Digi 24. Iată ce spune Traian Băsescu: „Îngrozitor. Meciul Simonei Halep să fie comentat la ProTv de un țârcovnic pițigăiat, plin de rahat și de ifose de teapa lui CTP. A trebuit să butonez telecomanda și să urmăresc meciul pe un canal european, unde meciul era comentat de specialiști adevărați și nu de panarame”, a conchis Băsescu.
Să-i amintim lui Băsescu că pe 5 iunie 2009 Elena Udrea, după un meci demonstrativ la Paris cu Ilie Năstase, pentru a lansa frunza de promovare turistică a României, a declarat că „se simte deja o mare tenismenă, un talent în devenire, chiar dacă uneori confunda tenisul cu voleiul, că dădea mingiile prea sus”. Atunci, pe ce canal vă uitați, domnule Băsescu? Vă uitați pe gaura cheii, sau butonați pe nasturii de la vreo rochie?

Țărăniștii, dați afară din PPE

Adunarea Generală a Partidului Popular European (P.P.E.) a decis prin vot excluderea din rândurile sale a primului partid românesc devenit membru: PNȚCD. Partidul fusese înscris în PPE de Corneliu Coposu în 1987, pe când funcționa în ilegalitate. Aurelian Pavelescu, cel care ani de zile s-a bătut cu Victor Ciorbea pentru șefia partidului, vine acum, la spartul târgului și afirmă că „este un act ticălos, execuție de tip bolșevic a singurului partid creștin-democrat din România și că merge mai departe ”. Motivele excluderii ar fi faptul că PNȚCD nu a mai intrat în parlament din anul 2000, restanțele la plata cotizației și alianța cu ANR, partidul lui Marian Munteanu, care a fost candidatul PNL la Primăria Capitalei. Mergeți, domnule Pavelescu, în Piața Revoluției din București, la statuia lui Corneliu Coposu și rugați-l să vă ajute.

Legalizarea prostituției

De mult nu s-a mai vorbit în România de legalizarea prostituției. În halul în care se reabilitează Centura Capitalei, care este plină de gropi, fetele care lucează acolo, neavând condiții optime de muncă, e normal să se găsească o soluție. Se lucrează la un proiect de lege pentru legalizarea prostituției. Se propune ca pentru cei fără venituri mari să se acorde cupoane, însă fără perversiuni sexuale. Iar ca să nu se creeze discriminare, de anumite facilități ar trebui să beneficieze și pensionarii, studenții, militarii și funcționarii publici, care vor avea reduceri la intrarea în bordeluri. În felul acesta se va rezolva și problema traficului în București. Nu va mai fi așa de aglomerat, pentru că se va extinde munca la domiciliu direct din pat! Dacă rezolvăm și problema căsătoriei între persoane de acelați sex și dăm drumul și la droguri, în câțiva ani vom ajunge, din punct de vedere economic, cultural și educativ, la cel mai înal nivel.

( Gheorghe Marinel )
Sondaj
?
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
TURNEU SATORI
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.