Ialomitastea
Nr. 1048, Anul , din 16-Februarie-2020Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
Prima paginaVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Află cum poţi deveni instructor internaţional de yoga!
PURNA Yoga Academy – prima şcoală de yoga din România acreditată de Yoga Alliance International din Statele Unite (cel mai cunoscut for internaţional în domeniu) organizează, în perioada 16 septembrie 2016 – 4 februarie 2017, cursuri de formare pentru persoanele care vor sa devină instructori acreditaţi internaţional pe elemente terapeutice yoga.

Programul de formare, care este o premieră în România, se va ţine în sistem modular, câte 3, respectiv 6 zile pe lună, iar la final, absolvenţii vor primi o acreditare internaţională prin intermediul căreia îşi vor putea dezvolta programe yoga, care au drept scop ameliorarea şi chiar rezolvarea problemelor de sănătate, diminuarea stresului şi a stărilor de anxietate etc. Mai mult decât atât, viitorii instructori vor fi învăţaţi cum să aplice zilnic elemente tradiţionale de yoga în societatea modernă şi care sunt modalităţile practice prin care îşi vor atrage cursanţi la propriile clase de yoga. Programul de formare va fi susţinut de doi reputaţi profesori de yoga acreditaţi internaţional, Dana Ţupa şi Ioana Mateescu.

“Cursurile de formare pentru viitorii instructori de yoga acreditaţi la nivel internaţional sunt cu atât mai importante, cu cât Yoga devine, de la an la an, din ce în ce mai populară în rândul locuitorilor din ţările moderne şi, deci, există o cerere crescândă pentru instructori de yoga, inclusiv în România. Mai mult decât anvergura internaţională pe care o are acreditarea, absolvenţii cursului vor deveni instructori de yoga pentru elemente terapeutice, piaţă care practic a explodat în ultimii 5 ani în Statele Unite şi în ţările europene. Cursurile, care sunt o premieră pentru România, se adresează oricui, iar viitorii instructori de yoga vor putea face o adevărată carieră din hobby-ul lor”, declară Dana Ţupa, profesor de yoga acreditat internaţional şi fondatorul PURNA Yoga Academy.

Persoanele care vor să devină instructori internaţionali de yoga şi vor sa facă o carieră în domeniu, se pot înscrie la cursurie de formare pe http://www.purna.ro/therapeutical-yoga-for-wellness-spa-and-studios-ttc200/.


Persoană de contact
Dana Ţupa
Primul Expert Yoga Teacher din România acreditat de Yoga Alliance International USA cu cea mai înalta calificare, E-RYT500
Fondatorul PURNA Yoga Academy
Telefon: 0727.563.529
Email: info@purna.ro
Website: www.purna.ro
( )
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.