Ialomitastea
Nr. 1053, Anul , din 2-Aprilie-2020Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
Eveniment
Incendiu la un autocamion pe Autostrada A2, în apropierea podului de la Cernavodă

În data de 26 martie, aproape de miezul nopții, dispeceratul ISU Ialomița a fost anunțat de izbucnirea unui incendiu la un autocamion cu semiremorcă produs pe Autostrada A2, în zona podului de la Cernavodă. La locul solicitării s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Fetești, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, încadrate cu șapte pompieri. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta la cauciucurile semiremorcii, capul tractor fiind decuplat și îndepărtat de semiremorcă de către șofer. Incendiul a fost localizat operativ și lichidat după aproximativ o oră și jumătate. Au ars osia portantă, cauciucurile, sistemul de frânare și instalația electrică a semiremorcii. Nu au existat victime și nu a existat pericol în trafic, acesta fiind blocat până la lichidarea incendiului. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la defectarea/deteriorarea pe timpul exploatării autocamionului.
[citeste]
Incendiu la o locuință în localitatea Axintele.

În dimineața zilei de 28 martie, Dispeceratul ISU Ialomița a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o locuință a unui cetățean din localitatea Axintele. La locul solicitării s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autosanitară SMURD, încadrate cu 11 pompieri. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la întreaga locuință. Au ars aproximativ 80 metri pătrați din acoperișul casei (confecționat din lemn și învelit cu plăci de azbociment), elemente de mobilier, electrocasnice și materiale textile. Incendiul a fost localizat operativ și lichidat după aproximativ o oră și jumătate. În urma evenimentului, proprietarul în vârstă de aproximativ 74 ani a suferit un atac de panică, i s-a acordat primul ajutor medical de echipajul SMURD, ulterior aceasta a refuzat transportul la spital. Nu a existat pericol de extindere la vecinătăți. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la un foc deschis în spații închise. [citeste]
PIROMANII

Incendiu de vegetație uscată pe 10 hectare la Fierbinți Târg

În seara zilei de 28 martie, în jurul orei 21, pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină la stingerea unui incendiu de vegetație uscată pe raza localității Fierbinți Târg. Pentru localizarea și lichidarea acestuia au intervenit un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni (cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, încadrată cu șase pompieri) și membrii ai SVSU Fierbinți (cu o autospecială de stingere, încadrată cu trei voluntari). Au ars aproximativ 10 hectare de vegetație uscată. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la folosirea intenționată a sursei de aprindere de a genera incendiul.

Cinci hectare de vegetație uscată incendiate la Valea Ciorii

În data de 30 martie, în jurul orelor 13.20, pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină la stingerea unui incendiu de vegetație uscată și stuf pe raza localității Valea Ciorii. Pentru localizarea și lichidarea acestuia a intervenit un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia – Garda de Intervenție Țăndărei, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, încadrată cu patru pompieri. Au ars aproximativ cinci hectare de vegetație uscată și stuf. Misiunea pompierilor a durat aproximativ două ore și a fost îngreunată de drumul greu accesibil. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la un foc deschis în spații deschise.

Cinci hectare și jumătate de vegetație uscată incendiate la Rovine

În data de 30 martie, în jurul orelor 22:15, pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervenim la stingerea unui incendiu de vegetație uscată în satul Rovine, din localitatea Reviga. Pentru localizarea și lichidarea acestuia au intervenit două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, încadrată cu zece pompieri și o autospecială din dotarea SVSU Reviga, încadrată cu patru voluntari. A ars vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ 5500 mp. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la un foc deschis în spații deschise.

Patruzeci tone de rumeguș incendiate în curtea unui țăndărean

La miezul nopții din 31 martie, pompierii ialomițeni au fost solicitați la stingerea unui incendiu izbucnit la deșeuri din lemn (rumeguș) izbucnit în curtea unui cetățean din localitatea Țăndărei. Pentru localizarea și lichidarea acestuia au intervenit patru echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, încadrate cu 12 pompieri. Incendiul a fost localizat operativ și lichidat după aproximativ patru ore, intervenția fiind îngreunată de vântul puternic. Au ars aproximativ 40 tone rumeguș depozitat în saci de rafie. Nu au existat victime și nu a existat pericol de extindere. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la folosirea intenționată a sursei de aprindere de a genera incendiul. [citeste]
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.