Ialomitastea
Nr. 1027, Anul , din 4-Iulie-2019Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
Eveniment
Pieton accidentat mortal la Alexeni

La data de 29 iunie, în jurul orei 22:30, în afara localității Alexeni s-a produs un accident de circulație soldat cu decesul unei persoane. Din verificările efectuate de polițiștii ajunși la locul accidentului, s-a stabilit că în timp ce un bărbat de 56 ani din județul Teleorman conducea un autoturism pe DN2 A pe sensul de mers dinspre Alexeni către Ion Roată, ar fi fost surprins de apariția pe carosabil a unui pieton, un bărbat de 37 de ani, din municipiul București, pe care l-a acroșat. În urma impactului, a rezultat decesul pietonului.
Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul indicat fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior, acesta fiind condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările sunt continuate de către polițiști pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul și luarea măsurilor legale.
[citeste]
Ordin de protecție provizoriu emis de polițiștii ialomițeni

La data de 1 iulie, în jurul orei 18, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 34 de ani, din localitatea Ograda, despre producerea unui conflict la domiciliul său.
Sosiți la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat, de 34 de ani, concubinul femeii, care, pe fondul consumului de alcool, ar fi agresat-o. În cauză, a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, fiind impusă măsura emiterii ordinului de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile, prin care s-a dispus ca bărbatul să părăsească temporar locuința și să păstreze o distanță minimă de 50 de metri față de victimă.
Ordinul de protecție a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia, bărbatul, de 34 de ani, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.
Începând cu data de 28 decembrie 2018, poliţiştii care intervin la cazuri de violență domestică pot emite, după analizarea situației pe baza unui formular de evaluare a riscului, un ordin de protecţie provizoriu, valabil 5 zile, astfel încât victima nu va mai fi nevoită să aştepte unul încuviinţat de judecător. Ordinul de protecție provizoriu se emite de către polițiștii care, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, constată că există un risc iminent ca viața, integritatea fizică ori libertatea unei persoane să fie pusă în pericol printr-un act de violență domestică, în scopul diminuării acestui risc.

[citeste]
Bătrână căzută în casă, copii și mama lor blocați dormitor

În ziua de 22 iunie, în jurul orei 12, printr-un apel la 112 a fost solicitat sprijinul pompierilor întrucât o femeie de 85 de ani nu era de găsit de o bună perioadă de timp. Pompierii de la Detașamentul Slobozia au intervenit cu mijloacele din dotare pentru deblocarea intrării în apartament și au găsit-o pe bătrână căzută în dormitor, prezentând funcții vitale. Au fost acordate victimei primele îngrijiri medicale, fiind predată ulterior echipajul SAJ venit în sprijin la locul intervenției, care a transportat-o la spitalul din Slobozia.
În aceeași zi, în jurul orei 22.30, printr-un apel la 112 a fost solicitat sprijinul pompierilor întrucât doi minori cu vârste de 1 și 5 ani, împreună cu mama lor în vârstă de aproximativ 33 ani, au rămas blocați în dormitor. Pompierii de la Detașamentul Slobozia au intervenit cu mijloacele din dotare pentru deblocarea ușii, persoanele fiind eliberate nevătămate. [citeste]
Alte titluiri la Eveniment
Vitezomanii, la control
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.