Ialomitastea
Nr. 1034, Anul , din 13-Septembrie-2019Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
Eveniment
„10 pentru siguranță!”

În județul Ialomița s-a dat startul campaniei „10 pentru siguranță!” În perioada 7-20 septembrie a.c., prin toate structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne, se vor desfășura activități informativ-preventive ce au ca scop pregătirea elevilor, părinților și profesorilor pentru un an școlar în siguranță, fără evenimente neplăcute.

Debutul campaniei a avut loc sâmbătă, 7 septembrie, în Piața Revoluției din municipiul Slobozia, unde reprezentanți ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomița, alături de cei ai Instituţiei Prefectului – Județul Ialomița, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Ialomița, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița și Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Ialomița au distribuit materiale cu mesaje preventive adresate atât copiilor, cât și părinților.
Pe timpul activităților au fost punctate aspecte referitoare la comportamentul elevilor în incinta instituțiilor de învățământ și în timpul liber, consumul de substanțe interzise, alcool sau tutun, siguranța on-line, furtul din buzunare sau locuințe, comportamentul în situații de urgență și despre siguranța rutieră.
Campania are ca scop creșterea gradului de informare a elevilor, părinților și profesorilor în legătură cu riscurile infracționalității din unitățile de învățământ și zonele adiacente acestora.
În perioada 9 – 20 septembrie, activitățile informativ-preventive vor fi concentrate în unitățile de învățământ de pe raza județului, atât în mediul rural, cât şi în mediul urban.

[citeste]
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.