Ialomitastea
Nr. 938, Anul , din 21-Septembrie-2017Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
euroinvest tel-a
itp-a
duo manager
lunca_2012
Eveniment
Bătrână rănită într-un incendiu la Bărcănești

Gazul de la o butelie defectă sau neetanșată corespunzător a fost cauza probabilă care a dus la izbucnirea unui incendiu la o locuință din localitatea Bărcănești. Evenimentul a fost anunțat la 112, iar la momentul respectiv în interior se afla proprietara, care a suferit arsuri la nivelul feței și al membrului superior drept, fiind scoasă din interior de vecini. La fața locului s-au deplasat pompierii de la Detașamentul Urziceni cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o autospecială de prim ajutor calificat SMURD. Până la sosirea acestora, o butelie aflată în bucătărie a explodat, iar flăcările s-au extins cu rapiditate la întreaga locuință. Pompierii au pătruns în interior și au reușit să scoată alte trei butelii care riscau să explodeze în orice moment. Femeia a fost preluată în cel mai scurt timp de echipajul SMURD și transportată la spital, iar după aproximativ două ore, pompierii au reușit lichidarea flăcărilor.
[citeste]
Afumătoare buclucașă la Căzănești

Luni, 18 septembrie, după amiază, incendiu într-o gospodărie din Căzănești. Focul a pornit de la o afumătoare amplasată necorespunzător și lăsată în funcțiune, nesupravegheată, după care flăcările s-au extins la acoperișul locuinței. Până la sosirea pompierilor militari de la Garda Slobozia, pentru stingerea flăcărilor au acționat voluntarii de la SVSU Căzănești, cu autospeciala din dotare. Astfel, pagubele au fost limitate la distrugerea acoperișului din plăci de azbociment și a tavanului din scândură pe o suprafață de aproximativ 60mp.

[citeste]
Două hectare de porumb incendiate la Gârbovi

Luni, 18 septembrie, un apel la 112 anunță un incendiu într-un lan de porumb pe raza comunei Gărbovi. La sosirea pompierilor, vâlvătaia cuprinsese deja o suprafață de aproape două hectare de cultură agricolă. Pompierii Gărzii Slobozia au acționat în colaborare cu SVSU Gârbovi cu 3 autospeciale de stingere și incendiul a fost lichidat operativ. Cel mai probabil, focul s-a aprins ca urmare a unei acțiuni intenționate.
[citeste]
Alte titluiri la Eveniment
Proiectile de artilerie din Al Doilea Război Mondial la Sudiți
Sondaj
?
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
tritipan
LIVIU
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.