Ialomitastea
Nr. 925, Anul , din 23-Iunie-2017Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
euroinvest tel-a
itp-a
duo manager
lunca_2012
Eveniment
Supraodorizare accidentală a gazelor naturale în Slobozia
Distrigaz Sud Reţele aduce următoarele precizări privind incidentul de astăzi, 20 iunie, din municipiul Slobozia, județul Ialomița:
În urma unei disfuncţionalităţi apărute în sistemul naţional de transport al gazelor naturale gestionat de Transgaz la o staţia de reglare-măsurare din Slobozia, s-a produs astăzi în jurul orei 8.30 o supraodorizare accidentală a gazului natural livrat în localitatea menționată.
Menţionăm că supraodorizarea gazului natural se produce în condiţiile depăşirii concentraţiei normale de etil mercaptan, substanţă care se adaugă în gazul natural pentru a-i putea depista prezenţa în încăperi. Prezenţa în concentraţie mai mare a acestei substanţe nu prezintă un pericol pentru siguranţa populaţiei.
În urma situaţiei apărute a fost înregistrat un număr crescut de apeluri în dispeceratul Distrigaz Sud Reţele din partea clienţilor reclamând miros de gaze naturale.
Pentru tratatarea solicitărilor primite din partea clienţilor echipele Distrigaz Sud Reţele sunt mobilizate şi intervin în teren pentru rezolvarea tuturor reclamaţiilor.


[citeste]
Muniție rămasă neexplodată în comuna Albești

Muniția a fost descoperită in ziua de 15 iunie de către un cetățean din comuna Albești, care efectua săpături în propria gospodărie. Alertați, subofițerii pirotehniști ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Barbu Catargiu” al județului Ialomița, au descoperit la locul indicat de cetățean o bombă de aviație de cca. 4 kg., care a fost asanată, transportată și depozitată în vederea distrugerii într-un poligon special amenajat.
[citeste]
Sondaj
?
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
tritipan
LIVIU
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.