Ialomitastea
Nr. 929, Anul , din 21-Iulie-2017Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
euroinvest tel-a
itp-a
duo manager
lunca_2012
Eveniment
Schingiuit de doi sirieni la Gârbovi, pe motiv că... a furat un lanț de la un câine!
Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele: “În seara zilei de 06.07.2017, în jurul orelor 18.00, minorul S.V.C. (în vârstă de 17 ani) a fost lipsit de libertate şi agresat fizic (loviri cu palmele peste faţă, loviri cu o ţeavă din plastic peste picioare şi corp, ardere cu bricheta în zona tălpii piciorului) în incinta unei ferme de animale din comuna Gîrbovi, jud. Ialomiţa, de către inculpaţii JAWASH SAMER şi LOTFI M. RAIAN (cetăţeni sirieni), pe motiv că acesta ar fi sustras un lanţ de la un câine.
În data de 11.07.2017, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni a propus arestarea preventivă a inculpaţilor Jawash Samer şi Lotfi M. Raian pentru infracţiunile de lipsire de libertate şi lovire sau alte violenţe.
În aceeaşi zi, judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Urziceni a respins propunerea procurorului şi a dispus luarea măsurii controlului judiciar faţă de inculpaţii Jawash Samer şi Lotfi M. Raian pentru infracţiunile de lipsire de libertate şi lovire sau alte violenţe, pe o durată de 60 de zile.
În data de 12.07.2017, Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni a formulat contestaţie împotriva încheierii judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Urziceni prin care s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar faţă de inculpaţii Jawash Samer şi Lotfi M. Raian, solicitând în continuare arestarea preventivă a acestora.[citeste]
Proiectile explozive de artilerie în comuna Platonești
Un număr de 5 elemente de muniție rămasă neexplodată au fost descoperite astăzi, în jurul orei 09:45, de către un păstor aflat în câmp, pe raza satului Lăcusteni din comuna Platonești. Echipa pirotehnică a ISU Ialomița, mobilizată la locul indicat de cetățean, a identificat, ridicat și transportat în vederea distrugerii, cele 5 proiectile, de calibru 152 de mm.

[citeste]
Sondaj
?
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
tritipan
LIVIU
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.