Ialomitastea
Nr. 925, Anul , din 23-Iunie-2017Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
euroinvest tel-a
itp-a
duo manager
lunca_2012
Sport
Cupa României (faza județeană): Unirea Slobozia (L5) - Bărăganul Ciulnița (L4) 3-2


Duminică după amiază, pe Stadionul Municipal din Slobozia s-a disputat finala Cupei României la Fotbal, faza județeană, între Unirea Slobozia (Liga 5) și Bărăganul Ciulnița (Liga 4). La pauză Unirea Slobozia a condus cu 2-1, imediat după pauză a mai înscris o dată, cu cinci minute înainte de epuizarea timpului regulamentar de joc Bărăganul Ciulnița a redus din handicap și a forțat egalarea, care nu a mai venit, chiar dacă a beneficiat și de cinci minute de prelungiri. Așadar, mai departe în Cupa României merg juniorii Unirii Slobozia, care vor avea însă misiune destul de grea, urmând să întâlnească o echipă de Liga 3.

[citeste]
Campioana județului Buzău, un metal prea greu de străpuns de CS Amara
Cum anticipam, meci greu în barajul de promovare în Liga 3 pentru campionana județulu Ialomița, CS Amara. Spuneam că Metalul Buzău este o nucă tare pentru jucătorii noștri. Sâmbătă, de la ora 18, pe stadionul din Amara, s-a dovedit a fi mai mult decât atât, s-a dovedit a fi nu o nucă tare, ci un … metal greu de străpuns. În fața unor suporteri entuziasmați ai gazdelor, oaspeții conduceau la pauză cu 2-0. Pauză ce a adus cu ea și o ploaie sănătoasă, care pe lângă scorul de pe tabelă a contribuit și ea la golirea… tribunelor. După pauză, oaspeții au mai înscris încă două goluri. Așadar, ploaie de goluri în poarta amărenilor. Pentru Metalul Buzău, returul este… floare la ureche.

Nicolae TACHE
[citeste]
Unirea Scânteia și FC Urziceni promovează în Liga 4, Recolta Bărcănești și Voința Maia retrogradează în Liga 5
Duminică dimineața, echipele din Liga 5 județeană și-au tras partea leului în disputele cu echipele din Liga 4. Pe stadioanele din Reviga și Axintele s-au disputat meciurile de baraj pentru promovare/mentinere în Liga 4. S-au înregistrat următoarele rezultate:
Unirea Scânteia (L5) - Recolta Bărcănești (L4) 6-2
FC Urziceni (Liga 5) - Voința Maia (L4) 3-1
În urma acestor rezultate, Unirea Scânteia și FC Urziceni au promovat în Liga 4, Recolta Bărcănești și Voința Maia au retrogradat în Liga 5.

[citeste]
Sondaj
?
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
tritipan
LIVIU
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.