Ialomitastea
Nr. 1046, Anul , din 18-Ianuarie-2020Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
Sport
Mihai Geantă, peste o sută de trofee în 10 ani


Ec. Mihai Geantă este președinte-director al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița și tenismen de performanță. Luna trecută a împlinit un deceniu de când practică „sportul alb” și în tot acest timp a adăugat în palmaresul său trofee și medalii de aur și argint.

Mihai Geantă a debutat în tenis în anul 2010 la o grupă de seniori și de atunci a fost prezent la toate turneele locale, naționale și internaționale unde reprezentat cu succes atât municipiul și județul, cât și țara. Are la activ 90 de turnee la simplu și la dublu de unde a adunat peste o sută de trofee, mai exact a obținut de 54 de ori locul I, de 26 de ori loc II și de 21 de ori poziția a III-a.
Recunoaște că a fost destul de dificil să combine activitatea sportivă cu cea de la Casa de Sănătate care este foarte complexă, însă a jucat din plăcere, din pasiune pentru tenis.

„Am făcut mari eforturi, împreună cu colegii mei, pentru a ne desfășura activitatea cu brio și asta a însemnat să atragem fonduri, să ne preocupăm de toate problemele asiguraților și ale furnizorilor de servicii medicale, dar, în timpul liber, în concedii, în weekend-uri am compensat această muncă prin activitatea sportivă și, vrând-nevrând, am ajuns la aceste performanțe de care nici eu nu credeam că sunt capabil”, a explicat campionul Mihai Geantă.

Într-un deceniu de activitate extraprofesională și sportivă a participat la Jocurile Mondiale ale Medicinei și Sănătății unde a obținut o medialie de aur la simplu și una la dublu, două medalii de argint la dublu și o alta de bronz, tot la dublu. De asemenea, la Campionatele naționale a adjudecat două titluri de campion național la simplu și două la dublu, două titluri de vicecampion la simplu și alte două la dublu, două locuri III la simplu și la dublu.
Turneul Campionilor, care este apogeul activității sportive anuale, i-a permis să câștige ale trei titluri de campion la simplu, unul de vicecampion la simplu și altul la dublu, precum și două locuri III.

„Au fost eforturi mari pe care le-am făcut în deplasare, în susținerea meciurilor, dar satisfacția a fost pe măsură atunci când am reprezentat municipiul Slobozia, Clubul la care sunt membru, dar și județul Ialomița, atât la turneele naționale cât și cele internaționale. Anul acesta, în Muntenegru, am fost cel care a purtat drapelul delegației României la Jocurile Mondiale din Medicină și Sănătate”, a conchis președintele CJAS Ialomița.
Tenismentul ialomițean a fost numărul 1 în clasamentul național în mai multe rânduri, cumulat peste 48 de săptămâni și a avut cea mai bună clasare în clasamentul Federației Internaționale de Tenis (ITF) - locul 53 la dublu și 55 la simplu! A dedicat pentru aceste rezultate peste 400 de weekend-uri, concediile și circa 5.000 de ore de joc și a parcurs aproximativ 60.000 de km!

„Îi mulțumesc soției mele, cea care m-a criticat pentru puținele înfrângeri, dar și fiicei mele care m-a încurajat și acompaniat în țări precum Austria, Ungaria, Slovenia, Malta, Mutenegru! Sunt mulți cei care mi-au fost adversari sau parteneri de dublu, dar vă pot da câteva nume: Cristian Tudor Popescu, Almăjan, C. Trandafir, Comănescu, Valeriu Ilie, Cerchia, Mârza Pavel, precum și mulți alții. Toate aceste realizări au fost făcute în timpul liber, pe fondul unor exigente atribuții profesionale, de care am încercat să mă achit cu toată ființa! Pentru că anii trec, îmi doresc să mai prezint un asemenea bilanț, măcar la 5 ani!”, a spus în încheiere tenismenul Mihai Geantă. [citeste]
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.