Ialomitastea
Nr. 1022, Anul , din 18-Aprilie-2019Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
Politica
Cum a bătut câmpii Ludovic Orban la Slobozia și la Fetești

Mai să-l cred pe Ludovic Orban când l-am auzit în Ialomița spunând că PNL este cel mai respectat și apreciat partid din România la nivel european! Numai că, atunci când l-am văzut lângă Tinel și vorbind despre Johanis ca fiind singura voce care se aude și care este ascultată la nivel european, mi s-a cam făcut lehamite. Dar, despre toată această poveste cu Vocea României respectată la nivel UE, pe larg într-un număr viitor. De această dată, să vedem cum Ludovic Orban (președintele PNL) însoțit de Gheorghe Tinel (fost băsist vopsit peste noapte orbanist) au făcut băi de mulțime prin piețele Sloboziei și Feteștiului și au bătut câmpii în fața propriului activ de partid despre taxa de pod de la Fetești și pasajul de la Drajna.

“Băi de mulțime” în piețele Sloboziei și Feteștiului

Așadar: Sâmbătă, 13 aprilie. Ludovic Orban, președintele PNL, a efectuat o vizită de lucru în județul Ialomița. A fost însoțit de deputatul Gheorghe Tinel, președintele PNL Ialomița, de senatorul Răducu Flipescu (Călărași), de primari, consilieri județeni și consilieri locali. Liderul PNL a stat de vorbă cu cetățenii din Slobozia și Fetești, s-a întâlnit cu presa, dar și cu activul de partid din Fetești, Amara și Fierbinți.
Prima oprire a avut loc la primele ore ale dimineții în Piața Mare din Slobozia unde s-a oprit în dreptul câtorva comercianți cu care a stat de vorbă și de unde și-a făcut câteva cumpărături. Acesta a fost salutat și încurajat de slobozeni să continue lupta împotriva guvernării PSD, la rându-i îndemnând electoratul să iasă la vot la alegerile europarlamentare din 26 mai.
Vizita a continuat în piața din Fetești unde a fost întâmpinat de cetățeni cu entuziasm, aceștia spunându-și păsul în fața liberalilor, unul dintre acesta fiind legat de taxa de pod de la Fetești.
Liderul partidului le-a explicat feteștenilor că poziția PNL de a nu se mai plăti taxa de pod de la Fetești pentru rezidenți a fost una fermă, întrucât este o taxă care ar trebui plătită zilnic de unii localnici ceea ce ar crea o gaură de proporții în bugetul fiecărei familii din Fetești. În cele 4 locații pe care le-a vizitat, președintele Orban a reamintit tuturor că majoritatea parlamentară a refuzat să finanțeze obiectivul de investiții privind construirea Pasajul de la Drajna, iar toți cei care stau la barieră trebuie să știe că PNL a formulat amendament pentru realizarea acestuia însă PSD+ALDE au fost împotrivă.

Capul plecat nici sabia nu-l taie

În același context, Orban a vorbit și despre alegerile europarlamentare și cât de bine este văzut partidul lui acolo la Bruxelles. Nimic despre cum este văzut în țară și (mai ales) nimic despre nedemnitatea trimișilor noștri la Marea Poartă care stau sluj în fața demnitarilor (numai unora) care dau zilnic la gioale poporului român în folosul unor interese obscure, nu al celor clamate în zeci de regulamente europene.
Așadar, ce mai zice Orban: „Alegerile europarlamentare sunt foarte importante pentru România, deoarece actuala guvernare ne-a făcut de râs la nivel european, a generat un conflict fără rost între ea și instituțiile Uniunii Europene, un conflict care riscă să genereze consecințe nefavorabile asupra fiecărui român pentru că România riscă să fie pusă la colț din cauza atitudinii antidemocratice, a atitudinii antieuropene a liderilor PSD și ALDE, iar țara noastră este pasibilă de sancțiuni, inclusiv de lipsa de fonduri europene din cauza atitudinii agresive a liderilor PSD+ALDE asupra partenerilor noștri euro atlantici”.
Acesta a mai spus că la alegerile din 26 mai 2019, românii trebuie să decidă clar că România trebuie să rămână în UE, că trebuie să se respecte valorile și principiile care au stat la baza constituirii Uniunii Europene, să decidă ca țara noastră să devină un partener egal al tuturor țărilor europene și că de pe urma apartenenței României la UE trebuie să beneficieze cât mai mulți români.
„Totodată, trebuie avut în vedere faptul că PNL este cel mai respectat și apreciat partid din România la nivel european. Vocea PNL, alături de vocea președintelui Klaus Iohannis, este singura care se aude și care este ascultată la nivel european. Ca atare, România va fi cu atât mai puternică și mai bine reprezentată la nivel european cu cât PNL va fi mai puternic și mai bine reprezentat la nivel de Parlament European”, a conchis președintele Ludovic Orban.


[citeste]
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.