Ialomitastea
Nr. 1031, Anul , din 20-August-2019Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
Politica
Octavian Săvoiu, ales președinte al filialei județene PLUS

Sâmbătă, 10 august, în urma Convenției Județene PLUS Ialomița, care s-a desfășurat la Slobozia, a fost constituită oficial filiala PLUS Ialomița, alegându-se echipa de conducere a acesteia pentru următorii doi ani.
Astfel, Președintele Filialei Județene a fost ales Octavian Săvoiu, împreună cu un Birou Județean format din opt membri: Laura Butilă, Viorica Corbu, Carmen Coman, Iuliu-Ciprian Bocioagă, Frâncu Constantin, Mihai Gore, Bogdan Șutei, Stanciu Gerorge Laurențiu.
Echipa noastră își propune să continue dezvoltarea structurii de partid cu oameni integri, competenți și bine intenționați, oameni care să joace un rol esențial în îmbunătățirea nivelului de trai al tuturor cetățenilor județului. Ne vom ghida activitatea după 12 principii esențiale: colaborare, inovare, educație, evoluție continuă, asumarea responsabilității, respect, competență, încredere, diversitate, rezultate, receptivitate și, cel mai important, integritate.

Echipa Biroului Județean PLUS Ialomița
[citeste]
USR își instruiește membri în domeniul politico - administrativ

La sfârșitul săptămânii trecute, membrii USR din filialele Ialomița și Călărași au luat parte la un training în domeniul politic în cadrul căruia s-a discutat despre cum funcționează o administrație publică locală, despre extinderea și gestionarea filialelor locale și modul de desfășurare a campaniei electorale care va precede alegerile prezidențiale din toamna acestui an. La conferința interjudețeană a fost prezentă și Silvia Dincă, senator USR, care le-a vorbit celor prezenți despre activitatea parlamentară și despre inițiativele sale legislative care se axează cel mai mult pe transparența în cheltuirea banilor publici și îmbunătățirea calității vieții cetățenilor.

Alexei Dărăbanu, președintele USR Ialomița
„Fiind două județe apropiate dar cu un număr relativ mic de membri, am spus că este în regulă să încercăm să ne apropiem oamenii pe care să-i motivăm prin a le arăta ce este politica. Avem foarte mulți membri noi, tineri, care au aderat la USR din entuziasm, dar mai departe nu știu ce să facă (...)Alianța USR-PLUS este funcțională. În Ialomița ne cunoaștem între noi și ne întâlnim destul de des (...) Noi am militat pentru mesaje clare pe care să le transmitem cetățenilor, nu să împroșcăm cu noroi.”

USR Ialomița numără 10 filiale locale și un total de 125 de membri la nivel de județ. Fiecare organizație locală trebuie să aibă cel puțin 7 membri pentru a se putea constitui, astfel că mai sunt în formare alte 5 la nivel de județ.
Reprezentanții USR au mai spus că nivelul de așteptare al cetățenilor a crescut și că oamenii vor aprecia „și 3 străzi dacă le vom asfalta, pentru că facem mai mult decât a putut face PSD vreodată”. Mai mult decât atât, aceștia au precizat că niciun membru al organizației nu aspiră la un salariu mare cu care să fie remunerat pentru eventuala activitate depusă în administrație sau să fure, ci își dorește să muncească ca acest județ să arate mai bine.

<>

Ion Voinea, membru al Biroului Național al USR
„Noi investim mult în cercetare și folosim datele rezultate în campaniile electorale care vor urma, dar și în dezvoltarea partidului. În sondajul realizat de IMAS în luna iulie 2019, USR a înregistrat 21,4 procente, întrecând PSD. PNL a avut 25,5%, PLUS a înregistrat 6% în opinia de vot a repondenților.”

În același context, cei prezenți au fost informați despre faptul că Alianța USR-PLUS a demarat campania de strângere de semnături pentru Dan Barna, candidatul comun la președinție cu care formațiunea politică speră să intre în turul al doilea al alegerilor.

Petronela MOROIANU [citeste]
Sondaj
?
ALTEX
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.