Ialomitastea
Nr. 1006, Anul , din 14-Decembrie-2018Categorii
Prima pagina
Editorial
Reportaj - Interviu - Anchete
Sport
Politica
Cultura - Sanatate
Zig-Zag Agerpres
Eveniment
Actualitate
Care va sa zica
Anunturi si Licitatii Publice
Mica publicitate
Contact
Horoscop zilnic
Arhiva
ALTEX
sc oyl company
racman-a
hotel ialomita-a
duo manager
lunca_2012
ALTEX
Politica
Ionel Gae, președintele ALDE Ialomița, prezent la conferința internațională „Agenda Viitorului”

Domnul Ionel Gae, presedinte ALDE Ialomita si vicepresedinte al Consiliului Judetean Ialomita, a participat vineri 7 decembrie la conferinta internationala „Agenda Viitorului”, organizata la Hotel Intercontinental - sala Rapsodia de Institutul de Studii Liberale in parteneriat cu Fundația „Friedrich Naumann pentru Libertate”.
Conferința a avut ca scop schimbul de idei privind conturarea unei viziuni asupra viitorului României în orizontul anului 2030, prin prisma analizării impactului proceselor globale și regionale asupra evoluției socio-economice a țării noastre. Cele patru teme ale dezbaterilor au fost legate de implicațiile generate de marile fenomene care marchează societatea actuală: migrația, revoluția digitală, modificările climatice și globalizarea.
Importanța conferinței este cu atât mai mare cu cât aceste procese produc constant și ireversibil transformări care modifică profund atât viața cetățenilor cât și societatea în ansamblul ei. Evenimentul a adus la aceeași masă experți cu experiență relevantă în domeniile menționate care vor prezenta și analiza provocările politice, economice și sociale cu care România se poate confrunta în viitor, printre care viceprimministrul Gratiela Gavrilescu, ministrul mediului Andrei Gerea, Norica Nicolai (europarlamentar ALDE), Claudiu Catalin Catana (presedinte TLDE).
[citeste]
Sondaj
?
hotel parc-a
cabinet estetica-a
spala_bine
hotel ialomita new 2013
LIVIU
SERVICE INTERNATIONAL
Copyright 2004 - 2016 © S.C. IALPRESS S.R.L.  
Ia permisul din prima!
Intrebarile DRPCIV. Mediu de invatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.